1. anon(4772697)'s Avatar
    ...
    Last edited by dbaci3; 04-11-17 at 05:08 AM.
    11-05-08 06:35 PM
  2. berry me with it's Avatar
    Please do not double post.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-05-08 07:30 PM
  3. RicanMedic78's Avatar
    i had a similar problem. I think it has difficulty searching using GPS while in motion. When I pull over, it works better than when I'm actually driving.

    Then again, with 4.5, I was getting a lot of hourglass rotation and freeze ups with vz nav just by opening the program. I thought my memory was too full but that wasnt the case. I deleted it and reinstalled it and it works much better now.

    Now that I notice it, I have not done that since the upgrade to .77 so that "just" might be the issue
    11-06-08 11:19 AM
  4. Chrisy's Avatar
    Ok, i use VZ and wanted to test mine out. Mine worked ok, like it did before the upgrade. The screen didn't time out or anything it just stayed lit and gave me directions.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 11:22 AM
  5. Chrisy's Avatar
    Yes and yes.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 06:19 PM
  6. Chrisy's Avatar
    If it helps, my settings are:

    Options
    Advanced
    Applications
    VZ Navigator

    Modules: Permissions

    SMS Wakeup:
    Connections: Allow
    Interactions:Custom
    User Data:Allow

    VZ Navigator:

    Connections: Allow
    Interactions: Custom
    User Data: Allow

    Not sure what it all means really. i set my security time out at one minute to test, then began a trip navigation. It wasn't plugged into a car charger. i wasn't driving just sitting here.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by chrisy520; 11-06-08 at 06:35 PM.
    11-06-08 06:33 PM
  7. Chrisy's Avatar
    It says Allow next to Security Timer Reset.

    The only ones that say Deny are:

    Browser Filtering
    Screen Capturing

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 06:46 PM
  8. Chrisy's Avatar
    i did not download that, no. It is ONLY in my VZ NAV modules.

    When i get an SMS my screen does not light up. i would hate that! Lol

    So perhaps that came with either 4.5 OS or with 4.1 VZN.

    That must be your issue! i am 100 percent i did NOT download that app or module from a 3rd party or anywhere. It was just there.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 06:57 PM
  9. Chrisy's Avatar
    Delete and re download VZN and see that the SMS Wakeup shows up there and give another try?!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 06:58 PM
  10. traindrvr63's Avatar
    when i expand on security timer it gives me the option to allow,prompt,or deny
    11-06-08 07:15 PM
  11. traindrvr63's Avatar
    when i expand on security timer it gives me the option to allow,prompt,or deny and mine is set to allow and I have no problem whatso ever
    11-06-08 07:16 PM
  12. Chrisy's Avatar
    Train,

    Do you see SMS Wakeup in your VZN modules?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 07:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD