1. Entertainment72's Avatar
    Is your Droid not finding its way to the internet mothership? Don't worry, it's not your hardware, it's your carrier's wireless connection -- or the lack thereof, to be more precise. We've heard from a bunch of folks this morning that Verizon's 3G network is experiencing a slight bout of disconnectedness, causing a great deal of grief and discombobulation around the country. Just sit tight, we're sure engineers are engineering solutions as we type this, and will update you as soon as things have been rectified.
    Consumer Reports got it right on
    12-08-10 07:31 AM
  2. valorian's Avatar
    Hmm... My phone is working fine.
    12-08-10 08:32 AM
  3. Rootbrian's Avatar
    Seems like a hoax to me :P

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-08-10 08:39 AM
  4. Super_Mario's Avatar
    It was down. Started last night. Its working now.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-08-10 09:03 AM
  5. pcgizmo#IM's Avatar
    edit: removed the dave-esque comment

    I didn't know there was an outage
    Last edited by pcgizmo; 12-08-10 at 02:00 PM.
    12-08-10 09:11 AM
  6. howarmat's Avatar
    i was back up before most of the nation was out of bed. 530-6 am it was back in Indy
    12-08-10 09:15 AM
  7. ThePinkChameleon's Avatar
    I don't think my bb ever skipped a beat....I had no prob last night or today. Hmmm.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-08-10 01:43 PM
  8. lssanjose's Avatar
    Outages are part of the mobile life. It doesn't matter if it's the carrier, or something like BIS/BES.
    12-08-10 03:14 PM
  9. SevereDeceit's Avatar
    It's just Verizon expanding their network again...
    12-08-10 03:16 PM
  10. the_sandman_454's Avatar
    Whatever it was, it was rather annoying. . I thought data outages were a thing of the past when I left BB but apparently it can still happen... lol
    12-08-10 03:49 PM
  11. blaisedinsd's Avatar
    Was it the LTE that broke it?
    12-08-10 07:44 PM
  12. the_sandman_454's Avatar
    Was it the LTE that broke it?
    It was that fool from the LTE commercial not being careful where he flung his lightning bolt...
    12-08-10 09:25 PM
  13. VideoEngineerAJS's Avatar
    This was supposedly yesterday? I haven't had issues with service the entire week. Actually, I don't remember the last time I had issues with service, but anyway I was never down.
    12-09-10 12:24 PM
  14. the_sandman_454's Avatar
    This was supposedly yesterday? I haven't had issues with service the entire week. Actually, I don't remember the last time I had issues with service, but anyway I was never down.
    It would have been late Tuesday night through maybe 5am Wednesday morning, at least for me. If you weren't awake and using your device around that time, you wouldn't have noticed the issue.
    12-09-10 08:04 PM
  15. experiment 626's Avatar
    People on AT&T call that normal service.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-10-10 04:26 PM
  16. sloegin's Avatar
    I haven't had any issues. Maybe I'm missing something.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-10-10 05:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD