1. H22a_92's Avatar
    I upgraded Verizon 10.1 for my Z10 and my Android ports won't load, whether they were downloaded from BlackBerry World or side loaded
    (My Instagram and Google Maps not loading. I downloaded Skype from BlackBerru World and I get this blue progress bar at the bottom of the app screen for several seconds which moves but then the app closes without loading. Anyone else having the same problem
    07-27-13 11:56 AM
  2. david42545's Avatar
    No, all is working for me as it should after update

    Posted via CB10
    07-27-13 12:12 PM
  3. masterscarhead1's Avatar
    Some people have odd issues of android runtime not working correctly after updating. I've never had this issue on the PB or BB10 before
    Try to restart the phone and let it sit for about 10 minutes. Let it reset the android runtime and see if it works
    07-27-13 12:15 PM

Similar Threads

  1. CB 10 App: slow loading times?
    By chris8189 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 13
    Last Post: 08-06-13, 03:23 AM
  2. Currently Running 10.2.0.93......Should I switch?
    By fsufan1200#CB in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 18
    Last Post: 07-28-13, 09:10 AM
  3. Hybrid curiosity...Looking for Help.
    By ckroboth in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 07-27-13, 01:41 PM
  4. Is there an app to change the hub color??
    By hkftl in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-13, 11:48 AM
  5. Why BlackBerry not doing well in the US
    By randomroyalty in forum News & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-13, 10:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD