1. Jared DiPane's Avatar
    Recently I noticed most of my text messages aren't being delivered since updating to 10.2.1 official on my Q10. Anyone else experiencing the same?

    Posted via CB10
    03-21-14 06:57 AM
  2. Omnitech's Avatar
    Recently I noticed most of my text messages aren't being delivered since updating to 10.2.1 official on my Q10. Anyone else experiencing the same?
    What happens if you try to send one to yourself?

    This is not strictly with MMS, ie text with images attached, is it?
    03-21-14 07:07 AM
  3. Jared DiPane's Avatar
    I can receive messages but when I reply it shows it sent on my end but they never receive it.


    Posted via CB10
    03-22-14 06:06 PM
  4. markus_13's Avatar
    Have had this happen once as well

    Posted via CB10
    03-22-14 06:08 PM
  5. michaelrb88's Avatar
    I had the problem after loading the t-mobile release on my Verizon z10, went away when I dropped back to the Verizon update.

    STL100-4, .1925 OS, .1926 radio
    03-22-14 06:12 PM
  6. MayorHaji's Avatar
    I have had this happen in the past as well.

    For me, the format of the phone number in the contact I was texting was the issue. On my 9930, I had all the numbers stored as (XXX) XXX-XXXX and never had an issue...until I moved to the Z10. I discovered if I tried to text it would show sent, but never delivered. I had to change the format to 1XXXXXXXXXX or +1XXXXXXXXXX. As soon as I made that change, I haven't had an issue since. It was a royal pain to manually update all my contacts though. YMMV



    The Mayor hath spoken.
    Omnitech likes this.
    03-22-14 06:23 PM
  7. Jared DiPane's Avatar
    That is very interesting. It was working fine during the day, then at some point in the evening it just decided to stop sending the messages. Very annoying I thought everyone was just ignoring me :P
    03-22-14 06:35 PM
  8. Omnitech's Avatar
    That is very interesting. It was working fine during the day, then at some point in the evening it just decided to stop sending the messages. Very annoying I thought everyone was just ignoring me :P

    Who is your carrier?

    Is it working now?

    Did you try the contact format fix that MayorHaji suggested?
    03-22-14 07:27 PM
  9. i_hiker's Avatar
    I had the problem after loading the t-mobile release on my Verizon z10, went away when I dropped back to the Verizon update.

    STL100-4, .1925 OS, .1926 radio
    Haven't had the problem. Used the autoloader to get the T-mo OS.

    Posted via CB10
    03-23-14 09:30 AM
  10. Jared DiPane's Avatar
    I did change the smart dialing feature to unknown recently, I always have. Maybe that did it. I switched it back and will see. My contacts are all in xxx-xxx-xxxx format so I hope I don't have to change allllll of em.

    Posted via CB10
    03-23-14 04:37 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-21-14, 10:57 PM
  2. Software Update Annoyance Please help
    By TheOmegaGamer in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 03-21-14, 12:46 PM
  3. 9850 not booting up
    By fred1266 in forum BlackBerry Torch 9860/9850
    Replies: 15
    Last Post: 03-21-14, 11:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD