1. pooger's Avatar
    We have a Z10, Q10, and 2 iphone 4s phones.

    Both the iphones work without issues.

    The Z10 is not picking up a roaming data connection for some reason.

    The Q10 is roaming on data for websites and applications but not on emails.

    Both the Q10 and Z10 are using the same settings and are also both on stock OS from Verizon.

    Anybody had this issue?
    09-08-13 11:02 PM
  2. pkcable's Avatar
    Should work, check your settings, swipe down go to settings, then Network Connections, Mobile Network.
    09-08-13 11:19 PM
  3. cmdr_dan's Avatar
    I can't speak for a BB10 device in Korea, but I had very sporadic coverage on my 9930 on Verizon network in Pusan last year. I had to call on their international customer support a few times in the month I was there. It was a common occurrence to turn the radio off and back on on my phone, sometimes multiple times daily.

    I'm not sure how helpful I have been, but at least you have another data point....
    09-08-13 11:19 PM
  4. pooger's Avatar
    Roaming in Korea issues-img_00000918.png

    Here are the settings that are not working on the z10.

    Posted via CB10
    09-08-13 11:41 PM

Similar Threads

  1. Shortcut for Tabs selection view in browser?
    By thermiks in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-13, 10:42 AM
  2. Merging and Managing Calendars in OS10
    By da_foz in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 09-10-13, 05:49 PM
  3. Headphones pausing the music when plugged in! Help!
    By Shub Singh in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 09-09-13, 06:09 PM
  4. Need Some Help With AT&T SMS Problems
    By EdmHead in forum AT&T
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-13, 11:05 PM
  5. A marriage made in heaven?
    By robin11 in forum Armchair CEO
    Replies: 3
    Last Post: 09-08-13, 11:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD