04-14-09 10:24 AM
32 12
tools
  1. gotblackberry's Avatar
    I just got two emails..
    04-13-09 04:53 PM
  2. tylerr's Avatar
    I get them every once in a while. Still can't login to the vzw webclient.
    04-13-09 05:06 PM
  3. gotblackberry's Avatar
    My GMAIL seems to be lagged but my @vzw.blackberry.net doesn't seem to be.. or maybe they're ignoring me.
    04-13-09 05:21 PM
  4. SassyLee's Avatar
    I'm not getting my email yet and I have 3 email accounts and nothing yet.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-13-09 05:27 PM
  5. chad1008's Avatar
    My GMAIL seems to be lagged but my @vzw.blackberry.net doesn't seem to be.. or maybe they're ignoring me.
    Weekendbum... Check out this thread http://forums.crackberry.com/f2/gmail-imap-bis2-6-a-197507/

    There have been some delay issues with gmail lately. I'd give todays outage more time to blow over before messing with your accounts. BIS just gave me a hard time both web and phone based. Good luck!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-13-09 07:16 PM
  6. DLRStudio's Avatar
    It's 10:02 a.m., EST, and I still get no emails, text or web on my Storm. I also can't get online with my Verizon broadband modem. Is this all still because of the outage? A coworker also is unable to use email/web.

    Denise
    04-14-09 10:01 AM
  7. DLRStudio's Avatar
    Ah, never mind. I just figured out how to get the radio turned back on myself.

    Thanks anyhow!
    Denise
    04-14-09 10:24 AM
32 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD