1. tehman#CB's Avatar
    every time i download an OTA for a theme it doesn't save under the themes section in my phone...i have to go to options>advanced>application and i see the file but there is no way for me to load it on the phone or to use it as the actual theme...any ideas?
    03-24-09 06:18 PM
  2. JoeyMoose's Avatar
    Yeah your probably not downloading the correct os verison of the theme. If you have 4.5, download 4.5 or lower.
    03-24-09 06:20 PM
  3. tehman#CB's Avatar
    ok...thanks
    03-24-09 06:21 PM
  4. tehman#CB's Avatar
    on my sprint one i have 4.5 on this one i have 4.3...i didn't even think of that lol
    03-24-09 06:21 PM
  5. JoeyMoose's Avatar
    It happens no biggy!
    03-24-09 07:24 PM
  6. TwinsX2Dad's Avatar
    It happens no biggy!
    Speak for yourself. I am 6'8" & 280 pounds. Some of us ARE biggies!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-24-09 08:51 PM
  7. JoeyMoose's Avatar
    Speak for yourself. I am 6'8" & 280 pounds. Some of us ARE biggies!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Then shouldn't you change your name to TwinsXXX2Dad? lol!
    03-25-09 06:58 AM
  8. tehman#CB's Avatar
    haha...ok well i updated the phone to 4.5 and got everything taken care of and figured out...thanks for all the help
    03-25-09 08:51 AM
  9. TwinsX2Dad's Avatar
    Then shouldn't you change your name to TwinsXXX2Dad? lol!
    I thought about TwinsXXXLDad.
    haha...ok well i updated the phone to 4.5 and got everything taken care of and figured out...thanks for all the help
    Good - I know all of ours worked better with 4.5 and it can only get better.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-25-09 09:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD