1. Gibralter's Avatar
    Anyone else having email problems? I went hours yesterday with no email then all of a sudden i recieved 20 emails at once. Happened yesterday in the after noon and today.

    I'm located here in Oregon if that helps.
    12-04-07 12:35 PM
  2. mc07gti's Avatar
    nope no issues here, i'm in CT
    12-04-07 01:49 PM
  3. PDigg's Avatar
    I've been getting email all day. No probs in the South.
    12-04-07 07:10 PM
  4. berrywhite's Avatar
    I had the same prob!!!
    12-04-07 07:12 PM
  5. crashovrride's Avatar
    I was having email problems last night for about two hours. All is well now though.
    12-05-07 08:49 AM
  6. Kebero's Avatar
    There was a BIS problem yesterday.
    12-05-07 01:48 PM
  7. audit's Avatar
    12-05-07 01:50 PM
  8. cleight's Avatar
    I thought I was the only one that lost my BIS connection. Called verizon had them reset it and then seen this post.

    Anyway for me to renew my BIS connection without calling verizon everytime?
    12-05-07 02:30 PM
  9. pgregory's Avatar
    I goto the BIS site (https://bis.na.blackberry.com/html?brand=vzw) and just edit the email accounts (i never change anything, just edit/update) that resets my BIS connection.
    12-06-07 11:45 AM
  10. cleight's Avatar
    Ok thanks for the suggestion if it happens again I will try that

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-06-07 11:54 AM
  11. audit's Avatar
    Login to your BIS account and resend the service books. No need to edit your accounts unless you really are changing them.
    12-06-07 01:11 PM
  12. Gibralter's Avatar
    Thanks guys for the help

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-08-07 01:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD