1. bbueding's Avatar
    I am having problems with My Verizon ver 5.1. For the last 2 days when I go to access the program, it says not available at this time system maintenance, try again later! Any one else having this problem?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-05-10 11:06 AM
  2. spiraleze's Avatar
    Yes, I have had the same problem for the last 2 days. I was able to check my usage from my PC, that still works.
    11-05-10 11:54 AM
  3. i_hiker's Avatar
    Called CS about this and they had no clue but filed a trouble ticket. A tech called me back and said the service was being tweaked for OS6 and should be back to normal "soon." More of us should call to report the problem.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-05-10 12:10 PM
  4. i_hiker's Avatar
    I am having problems with My Verizon ver 5.1. For the last 2 days when I go to access the program, it says not available at this time system maintenance, try again later! Any one else having this problem?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    If I turn WiFi off I can log in. If I turn WiFi back on I get the "system maintenance" message. I did this several times in a row and My Verizon behaved this way every time.
    11-05-10 04:51 PM
  5. spiraleze's Avatar
    If I turn WiFi off I can log in. If I turn WiFi back on I get the "system maintenance" message. I did this several times in a row and My Verizon behaved this way every time.
    Works for me also, thanks i_hiker. I hope they address this as I don't want to have to turn off my WiFi just to check my usage once (or more) per day.
    11-05-10 07:05 PM
  6. TaZ52083's Avatar
    My Verizon is working fine. Never encounter this issue before.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-05-10 10:45 PM
  7. cdf3's Avatar
    Even with WiFi I'm unable to access it. I'm getting the same error message too.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-10 06:46 AM
  8. Bonsaibo's Avatar
    This problem continues. It's been 3 days now. You think they could get this fixed or have a work around.
    11-06-10 03:51 PM
  9. medicfire104's Avatar
    OK I was on with Tech support about this very same problem today, as someone stated above turn off your wifi and it should work. I know this is a pain, I like my wifi on all the time too, but tech stated this app MUST be ran and downloaded via the Verizon network and not via wifi. The first time I turn off my wifi the app still didn't work so I uninstalled it and then reinstalled it with wifi off and bingo things worked great as long as I keep wifi off, as soon as I connect via the app no longer works, turn off wifi and wait a few seconds app works again. So sorry it appears that the short story is My Verizon will not work with wifi.
    11-06-10 04:14 PM
  10. cdf3's Avatar
    Thanks for posting about the WiFi issue. Turned off my WiFi, & it worked. Turned on WiFi, & it wouldn't. I'll be sure to turn off WiFi whenever
    I need to use the application.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-10 05:08 PM
  11. jorGeorge's Avatar
    I've been experiencing this same issue. Very frustrating. Even more frustrating that I need to turn off my WiFi anytime I want to check my data usage.
    11-12-10 04:43 PM
  12. Shilohjerry's Avatar
    I am having problems with My Verizon ver 5.1. For the last 2 days when I go to access the program, it says not available at this time system maintenance, try again later! Any one else having this problem?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I get the system maintenance message every time. I want the old version back. Maybe Verizon should ask AT&T, Sprint, or T-Mobile engineers to fix it for them!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-10 04:48 PM
  13. Shilohjerry's Avatar
    Thanks for posting about the WiFi issue. Turned off my WiFi, & it worked. Turned on WiFi, & it wouldn't. I'll be sure to turn off WiFi whenever
    I need to use the application.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    That's the answer! Turn off the WiFi and it works. Go figure! DUH!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-10 04:51 PM
  14. i_hiker's Avatar
    Looks as if WiFi is working now for MyVerizon. Worked for me several times and and all features seem to be functional.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-14-10 06:20 AM
  15. jorGeorge's Avatar
    I can confirm that My Verizon is now working over WiFi for me as well.
    11-14-10 10:25 AM
  16. cdf3's Avatar
    Mine now works with WiFi enabled as well. Perhaps it was an adjustment they made on their end.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-14-10 01:04 PM
  17. QuentinP's Avatar
    My Verizon doesn't work for me all the time. I say it's about a 50% success rate. But I get the error "can't connect to the sever" at this time.
    11-15-10 08:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD