1. frasej's Avatar
    Is there an outage this morning? I haven't gotten any of my mail. I resent the service books, and even they haven't shown up. Maybe it's time for a battery pull.
    04-21-09 12:09 PM
  2. mustang02's Avatar
    No issues in Ohio.
    04-21-09 12:14 PM
  3. gvillager's Avatar
    Working fine here in Philadelphia with gmail.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-21-09 12:14 PM
  4. TwinsX2Dad's Avatar
    No problems in the Southwest.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-21-09 12:24 PM
  5. frasej's Avatar
    Must have just been my phone, as a battery pull fixed it.
    04-21-09 12:27 PM
  6. Darthkuriboh's Avatar
    Is there an outage this morning? I haven't gotten any of my mail. I resent the service books, and even they haven't shown up. Maybe it's time for a battery pull.
    If you have trouble recieving mail, try your browser. If it says "not enough network coverage", then do a 2 minute battery pull. That''' clear it up.
    04-21-09 12:35 PM
  7. hellerz85's Avatar
    Having problems in North Dakota...am doing the 2minute battery pull...see if that works. But cant get email, internet or bbm.
    04-21-09 02:35 PM
  8. frasej's Avatar
    It appears that mine was due to Verizon's new application, MyVerizon. I removed it and everything seems to be working again.
    04-21-09 03:21 PM
  9. hellerz85's Avatar
    Hey guys, just called verizon tech support...it appears somehow my phone serial numbers didnt match betweent he verizon system and the RIM servers. That might be what some of your guys issues is!
    04-21-09 03:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD