1. howarddouglas's Avatar
    I did the upgrade to v4.5 last week, all works good.

    When done I went into BIS and sent service books.

    I still get boxes with picture info instead of the actual picture. What do I need to do to make HTML email work properly?
    11-10-08 12:35 PM
  2. LDubs's Avatar
    a couple of things -

    1. go to your e-mail options and enable html

    2 (caveat-html e-mail will only work for new e-mails after the upgrade) - you have to go to Menu, Get Images (Continue) to pull the html images. It's a security "feature"
    11-10-08 01:33 PM
  3. howarddouglas's Avatar
    Where do you set it for html on gmail?
    11-10-08 01:43 PM
  4. jmgilliam's Avatar
    just get bbsmart. No comparison to the 4.5 html.
    11-10-08 02:19 PM
  5. howarddouglas's Avatar
    What makes the BBsmart so good? Do you have to go to menu and select to show html pics??
    11-10-08 07:16 PM
  6. lastraid's Avatar
    also more customizing of colors and other things
    11-10-08 07:20 PM
  7. howarddouglas's Avatar
    Went to the site, looks pretty amazing. It doesnt say but does it work with VZW OS4.5.077?

    If I do the 4 day trial, I can do everything that the full version does? What is the best way to put it on the BB, OTA, thru Desktop Manager?
    11-10-08 07:27 PM
  8. lastraid's Avatar
    I always use OTA when possible. I used empower but dumped it with 4.5 not sure about BBSmart though.
    11-10-08 07:31 PM
  9. howarddouglas's Avatar
    lastraid, so are you saying the BBSmart works fine with OS 4.5???
    11-10-08 07:38 PM
  10. lastraid's Avatar
    Nope I did not say that. I would ask others that are using it first. I said that i used Empower and dumped it when I installed 4.5 as it had an glitch which I am talking to EMpower about.
    11-10-08 07:40 PM
  11. howarddouglas's Avatar
    Sorry, jmgilliam said to get BBSmart, not you, sorry for the confusion.
    11-10-08 07:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD