1. cuschieri's Avatar
    Has anybody tried the 10.2 leak on a Verizon Z10?

    Feedback please!

    Posted via CB10
    08-06-13 12:24 PM
  2. pkcable's Avatar
    Sure have and it seems to be working fine. There ARE a few little bugs, BUT that is to be expected with a leak.
    08-06-13 12:35 PM
  3. rpimpsner's Avatar
    Yes, I am running it now on my Z10 with Verizon. I haven't really had any major issues just a few small bugs here and there.
    08-06-13 02:08 PM
  4. sahilp17's Avatar
    Just out of curiosity, could you briefly say like what sorts of bugs? Really considering a leak
    08-06-13 06:21 PM
  5. rpimpsner's Avatar
    The only bug I have really seen so far is that the Facebook notifactions are not showing up in the hub, but there is a fix I am going to try tonight. Other than that it is smooth, better than 10.1 was.
    08-07-13 02:44 PM
  6. jackdunhill's Avatar
    I loaded it up but my hub doesnt work, I upgraded from the official Verizon 10.1 and from a later version of 10.1 to no avail, dont see my issue replicated elsewhere though
    08-07-13 02:47 PM
  7. rpimpsner's Avatar
    Did you restore using BlackBerry Link?

    Posted via CB10
    08-07-13 02:52 PM
  8. jackdunhill's Avatar
    Did you restore using BlackBerry Link?

    Posted via CB10
    I did both, first a fresh install and had the issue and then restoring just settings and had the issue
    08-07-13 03:13 PM
  9. cpgodf's Avatar
    I am, did not re install backup, just set everything up fresh. It has worked wonderfully so far.

    Posted via CB10
    08-07-13 03:39 PM
  10. rpimpsner's Avatar
    hmmm I wonder what went wrong. I know with the restoring via BlackBerry link creates the issue with the Facebook integration but idk about the rest of the hub.
    08-07-13 04:29 PM
  11. trsbbs's Avatar
    Has anybody tried the 10.2 leak on a Verizon Z10?

    Feedback please!

    Posted via CB10
    Maybe asking this in the correct forum would get more results.

    Verizon Z10. Running 10.1.0.4651. Posted via CB10
    08-08-13 11:46 AM
  12. jwarman's Avatar
    I am running 1047 on my VZW Z10. It has been running very well and not real show stoppers for me. As with all the other leaks I have run there are little things here and there but it is still way better than the official VZW release. You can find more info and people's experiences in the Leaked OS forum.
    08-08-13 02:25 PM
  13. HossAlmighty's Avatar
    I am running 10.2 on my Z10. Love it! Only issue I have is hot spot doesn't work on 10.2.0.1047. But the new tether option works really good! It is worth a try! Had no issues with the restore process either!

    Posted From My Amazing Z10 via CB10
    08-09-13 03:25 AM

Similar Threads

  1. WAZE software that works on the BlackBerry Q10 device?
    By riezman in forum BlackBerry Q10
    Replies: 28
    Last Post: 09-17-13, 05:27 PM
  2. Replies: 30
    Last Post: 08-31-13, 11:14 PM
  3. What Happened to "Forward As" Function on BB10?
    By esstonger in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 08-10-13, 06:37 PM
  4. Blaq acting weird on Playbook
    By fanchettes in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 6
    Last Post: 08-08-13, 05:39 AM
  5. 10.2.0.1047 BUG: No Text Messages in Hub on Bell Q10SQN100-1
    By Elty Aguiar in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 12
    Last Post: 08-06-13, 04:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD