1. brillo9's Avatar
    I'm updated to 10.2.1.2174 on my VZW Q10, and the network says it's almost constantly searching, though it seems to stay connected.

    Example: when I'm on the lock screen, or peeking at the date/network at the top of the screen I see the searching notice. See screenshot.

    Anyone else experiencing this?

    Constant "Searching for network..."-img_20140324_091935.png

    Posted via CB10
    03-24-14 01:18 PM
  2. anon721037's Avatar
    I've never seen that, have you tried a hard reset, maybe something is just stuck looping
    03-24-14 01:26 PM
  3. brillo9's Avatar
    Yeah did a reset yesterday (made the update Friday). I'll do another reset tonight and see if it helps...

    Posted via CB10
    03-24-14 01:38 PM
  4. anon721037's Avatar
    after your update did you restore using link,
    03-24-14 01:42 PM
  5. ronfc's Avatar
    What if you turn OFF the Mobile Network via the Quick Settings and turn it back ON? It happens to me occasionally esp.when you just got back from a low coverage area, and this fix seems to work most of the time.

    Z10STL100-1/10.2.1.2141
    03-24-14 02:03 PM
  6. brillo9's Avatar
    Worked! Thanks Ron! Not sure I was in a low coverage area to cause this, but good to know that'll stop it.
    This release seemed a little buggy, but good to know there are workarounds.

    Thanks!

    Posted via CB10
    03-24-14 02:46 PM

Similar Threads

  1. How long should I charge the BB Q5 for?
    By Fynbo in forum BlackBerry Q5
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-14, 12:44 PM
  2. Pray for flight MH370
    By Rob79 in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-14, 02:02 PM
  3. It's official - CrackBerry users want charging docks for their BlackBerry 10 smartphones
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-14, 10:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD