1. IceMan1118's Avatar
    I recently switched from a Pearl to a Curve, and I am surprisingly dealing with the same issue that I had with the Pearl. When the phone is locked and I unlock it, it takes me to the Profiles screen and then there is a delay in function for a few seconds. Anyone else experience this issue? I'm assuming it's a common Blackberry issue since its happened with two different phones.
    06-18-08 09:14 AM
  2. jeffh's Avatar
    Doesn't happen on my 8830. I'd be surprised if it's a common occurrence.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-18-08 09:31 AM
  3. bduschel's Avatar
    Havent see this issue either
    06-18-08 10:17 AM
  4. avmsam's Avatar
    I've never had this issue or seen anyone report that issue either

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-18-08 10:32 AM
  5. jmt9779's Avatar
    this happens to me occassionally on my 8330, but i'm pretty sure i know why...

    i have my left side convenience key set up to lock the keyboard, and i have the right side convenience key to change my profiles. i have a tendency to hit them both at the same time sometimes, so if i accidentally hit the right side key 0.5 seconds before i hit the left side key, when i unlock the phone it'll show my profiles.

    but that's just me.
    06-18-08 10:37 AM
  6. IceMan1118's Avatar
    i have the left convenience key as my keyboard lock as well, but my right key is still the camera.
    06-18-08 12:11 PM
  7. jeffh's Avatar
    What happens if you set the left side convenience key to do nothing? Lock the phone using the lock icon then unlock it and see if you go to the profiles screen.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-18-08 12:20 PM
  8. X RAY TECH's Avatar
    Havent had this happen...yet.
    06-19-08 12:57 AM
  9. kwsmithphoto's Avatar
    I get this too sometimes. Seems to be totally random. My Curve's right button locks out the keyboard and the left button enables voice dialing.
    06-19-08 03:44 AM
  10. Sandman333's Avatar
    possible low memory issue?
    06-19-08 05:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD