1. berry4life99's Avatar
    Anyone else lose LTE with 10.3.1? I can stream video like I usually do, but my phone refuses to show the designation.

    Is anyone else having this issue?

    Posted via CB10
    03-18-15 10:16 PM
  2. hawklet00's Avatar
    i havent had that issue. you might want to make sure that you have the 4glte option in settings, and if its not there try a security wipe then use an autoloader to reload the leak you installed
    03-19-15 12:11 PM
  3. beamolite's Avatar
    No problem here

    Posted via CB10
    03-19-15 01:28 PM
  4. gariac's Avatar
    I've been on leaked 10.3.1 for months. I still get LTE.


    Posted via CB10
    03-19-15 07:18 PM
  5. RoboticGolem's Avatar
    Only problem I have is dropping to 4G when on a call, but it always steps back up to 4GLTE as soon as I hang up.
    03-27-15 11:33 AM
  6. gariac's Avatar
    Only problem I have is dropping to 4G when on a call, but it always steps back up to 4GLTE as soon as I hang up.
    That isn't a problem. Unless your call is VoLTE, it will drop to 4G.


    Posted via CB10
    raino and RoboticGolem like this.
    03-27-15 04:10 PM

Similar Threads

  1. How do I reload 10.3.1.1767?
    By stacym75 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-15, 05:08 PM
  2. How do I stop a continuous rebooting on my 10.3.1.1767?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 03-20-15, 11:05 PM
  3. 10.3.1 visual voicemail not working
    By STV0726 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 03-19-15, 11:08 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 03-19-15, 11:54 AM
  5. Why are essential apps like the contacts and remember app soo buggy?
    By FobiddenRiceman in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-15, 05:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD