1. blueyestm's Avatar
    Anybody else? Oddly enough when I went into the settings it still had rim.mail.yahoo.com so I changed it to imap.mail.att.net as it should be and still get the error.
    02-17-18 10:14 AM
  2. fbianchi's Avatar
    I have a Priv and am having the same issue. Phone isn't connecting on any protocol to att.net.
    skinnymike1 likes this.
    02-17-18 10:23 AM
  3. fbianchi's Avatar
    looks like a known issue on the ATT side: AT&T outage or service down? Current problems and outages | Down Detector - see comments
    02-17-18 10:26 AM
  4. SlugLips's Avatar
    I am experiencing same on Voda with Yahoo mail.
    skinnymike1 likes this.
    02-17-18 11:10 AM
  5. DanylW's Avatar
    Yeah, Yahoo! Mail is doing the same thing today. From what I've researched today, some on Android and iPhone are having the same issues as well. They can still access their accounts via a PC or laptop though. My issue has been going on for about 5 hours now and I know all of my settings are correct. Also, I believe AT&T Mail uses Yahoo! Mail servers for their services so this would explain those issues as well. Not the first time this has happened and certainly won't be the last. I'm confident that Yahoo will resolve it though.

    Also, I just checked my Z10 and it is still receiving my Yahoo! Mail and it has the same settings as my KEYone's.
    Last edited by DanylW; 02-17-18 at 11:26 AM.
    skinnymike1 likes this.
    02-17-18 11:13 AM
  6. Blackberry T3's Avatar
    Same here!!! California
    02-17-18 11:39 AM
  7. Blackberry T3's Avatar
    Same here!!! California
    The same is happening on my laptop...
    02-17-18 11:48 AM
  8. Shannon Sterrett's Avatar
    happening with keyone and laptop
    02-17-18 12:28 PM
  9. TXBBguy's Avatar
    happening on my KeyOne and my Microsoft mail. Web mail still works
    02-17-18 12:31 PM
  10. VictorRight's Avatar
    same here!
    02-17-18 01:24 PM
  11. RLeeSimon's Avatar
    the Russians are showing their cybermuscle...
    skinnymike1 likes this.
    02-17-18 01:50 PM
  12. blueyestm's Avatar
    It's back up now
    skinnymike1 likes this.
    02-17-18 02:41 PM
  13. DanylW's Avatar
    UPDATE.

    My Yahoo! Mail issue appears to be resolved. I just received a bunch of emails for my Yahoo! Acct. I was able to send myself a Test message from my Gmail Acct and it came in utilizing the Hub. I live in the US in the state of Indiana. So, if yours doesn't work yet, at least Yahoo! is working on it.
    02-17-18 02:45 PM
  14. SlugLips's Avatar
    yes it's starting to work as getting emails in hub but email content missing.
    02-17-18 03:11 PM
  15. RLeeSimon's Avatar
    Yahoo has these things happen annually a few times, and it's a good opportunity to change passwords anyhow...
    02-17-18 03:18 PM
  16. FahedAlDerbi's Avatar
    For Yahoo mail you need to generate a password for the two-step verification but when you select the application select android mail
    02-17-18 03:22 PM
  17. Mercuryuser's Avatar
    This is all linked to Pizzagate apparently
    02-17-18 04:10 PM

Similar Threads

  1. why does bb maps not know about some highways that are not new?
    By Alphonse Commune in forum Native BlackBerry OS Apps
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-18, 04:29 PM
  2. Keyboard not living up to expectations
    By Pope Innocent III in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 20
    Last Post: 03-29-18, 02:00 PM
  3. Hub not displaying messages
    By MAT1047 in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 10
    Last Post: 02-23-18, 08:07 PM
  4. BBM Enterprise not sending/receiving to and from BBM Consumer contacts
    By XxWile_E_CoyotexX in forum General BBM Chat
    Replies: 21
    Last Post: 02-22-18, 09:33 AM
  5. Not all thumbnails show on computer from PRIV
    By jelp2 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-18, 01:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD