1. Smokeaire's Avatar
    I'm unable to edit posts after a couple of minutes. I'm able to edit within seconds of posting, but after a minute or two all that shows up is a blank screen. See attachment. I'm using Tapatalk to access the forums.
    12-24-18 03:02 PM
  2. Smokeaire's Avatar
    In addition to this post I also emailed the Tapatalk developers. I received a reply and it is a known bug and will be fixed in a day or two.
    Since this is a Tapatalk bug mods please close this thread.
    12-25-18 03:28 AM
  3. Chuck Finley69's Avatar
    In addition to this post I also emailed the Tapatalk developers. I received a reply and it is a known bug and will be fixed in a day or two.
    Since this is a Tapatalk bug mods please close this thread.
    It may require logging out and logging back in or you may be knocked out and just need to login for some reason.

    For some reason, on all the MONA sites, I’m being forced to login constantly the last few days or so. Maybe as long as week but it seems to be getting worse. This is on browser version of all the MONA sites.
    12-25-18 04:52 PM
  4. Smokeaire's Avatar
    It may require logging out and logging back in or you may be knocked out and just need to login for some reason.

    For some reason, on all the MONA sites, I’m being forced to login constantly the last few days or so. Maybe as long as week but it seems to be getting worse. This is on browser version of all the MONA sites.
    Even though there hasn't been an update to the Tapatalk app the edit mode has been fixed.
    12-31-18 08:59 AM
  5. Smokeaire's Avatar
    Even though the issue was fixed a few days ago, probably on the server side, there is a Tapatalk update in Playstore.
    01-02-19 08:08 AM

Similar Threads

  1. Android BBM update killed voice chat to BB10 BBM users!
    By YesAndNo in forum BlackBerry Passport
    Replies: 7
    Last Post: 01-15-19, 12:10 AM
  2. Problems with Icons after update
    By muindor in forum BlackBerry Motion
    Replies: 7
    Last Post: 01-01-19, 02:46 PM
  3. Priv no longer charges after Google Update
    By rohanpriv123 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 8
    Last Post: 12-25-18, 02:23 PM
  4. Making use of the limited warranty?
    By forrestishmael in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 3
    Last Post: 12-25-18, 02:12 PM
  5. Internet issue after update to ABL693
    By Alessandro CA in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-18, 06:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD