1. curves2000's Avatar
    Hi all,

    I just installed the app on a used Passport I bought a few weeks ago. Everything is running smoothly but the CB app continues to show the spark indicating a new message or notifcation.

    I ran into this issue a while ago but I can't figure out how to fix it.

    Any thoughts??

    Thanks

    Posted via CB10
    03-09-20 01:15 PM
  2. conite's Avatar
    Hi all,

    I just installed the app on a used Passport I bought a few weeks ago. Everything is running smoothly but the CB app continues to show the spark indicating a new message or notifcation.

    I ran into this issue a while ago but I can't figure out how to fix it.

    Any thoughts??

    Thanks

    Posted via CB10
    If I remember correctly, a reboot sorts it out.
    curves2000 likes this.
    03-09-20 01:22 PM

Similar Threads

  1. How to upgrade firmware on 6710?
    By imradlol in forum Older BlackBerrys
    Replies: 10
    Last Post: 04-29-20, 08:53 AM
  2. Working on getting my Passport working for 2020
    By FrankUnderwood in forum BlackBerry Passport
    Replies: 24
    Last Post: 04-11-20, 03:46 PM
  3. Will my KEY2 still work on AT&T?
    By workerb in forum BlackBerry Android OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-20, 08:55 PM
  4. KEYone on TV
    By stellingbanjo in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 5
    Last Post: 03-09-20, 04:33 PM
  5. Unable to select browser configuration on 7290
    By imradlol in forum Older BlackBerrys
    Replies: 4
    Last Post: 03-08-20, 01:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD