1. BriniaSona's Avatar
    Crackberry forums keeps opening to white pages...... annoying.
    11-15-13 01:49 AM
  2. Elite1's Avatar
    Is this from your PC? Which browser?

    So you click a link and then you get a full white blank screen?
    11-15-13 03:19 AM
  3. BriniaSona's Avatar
    It's from a Z30 and Zed10

    Posted From Ones Epic Z30
    11-15-13 10:39 AM
  4. BriniaSona's Avatar
    CrackBerry Issues - opening to white pages-img_00000214.png

    Posted From Ones Epic Z30
    11-15-13 10:42 AM
  5. prains's Avatar
    Same thing happens with my Z10, official 10.1 release, ATT. If I open the thread a second time, I can get to page 2 but page 1 is inaccessible. Google chrome gives me the message - Duplicate headers. This doesn't happen on every thread but pretty much any thread that references leaks.
    11-15-13 04:24 PM
  6. freeyo's Avatar
    I happen to see it too. Not all the time but from time to time. Z30 running stock os.

    Posted via CB10
    11-15-13 08:37 PM
  7. dehdude's Avatar
    Same here.. cleared cache and reboot didn't resolve..

    Posted via CB10
    11-15-13 08:49 PM
  8. GSM-S's Avatar
    There is an another topic regarding the issue.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=847676

    Thanks all. Seems like this is a persistent problem. Am notifying tech on the issue.

    Thanks for reporting, and thanks for your patience!
    Posted via CB10 on my Z10.
    11-16-13 08:08 AM
  9. joz292's Avatar
    Oh good, glad it's not just me!

    Posted via CB10
    11-17-13 09:31 AM
  10. James Falconer's Avatar
    Yep, tech is aware of the issue. Thanks for your patience!
    11-18-13 08:35 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry?s New Image: Why More People Are Returning to BB
    By toc610 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 19
    Last Post: 11-16-13, 04:29 PM
  2. ZLT-2 contacts issue After 10.2.1 update
    By WhiteStallion77 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 11-16-13, 09:57 AM
  3. Data and time issue
    By sabryy87 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-13, 05:30 PM
  4. Is anyone else unable to watch YouTube videos?
    By sherlockhaze in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-13, 09:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD