1. Abens102's Avatar
    the app just stop updating any news feed two days ago. i have uninstall and install over and over but no changes. when ever i start the app i normally hear the notification sound but no sound now. is it broken or problem with the server? is anybody else experiencing the same problems?
    11-19-13 10:46 AM
  2. eldricho's Avatar
    No problems on my end
    What's your sync interval?

    Posted via CB10
    11-19-13 10:48 AM
  3. jaydee5799's Avatar
    Hi and welcome to CrackBerry!
    I don't get the sound any more either but the news IS being updated as I see the splats when I open the app and also on the closed icon.
    11-19-13 10:50 AM
  4. Abens102's Avatar
    every 15 mins
    11-19-13 10:55 AM
  5. Abens102's Avatar
    thanks for the reply but the news section, reviews, Editorials, etc are not showing anything even after refreshing. only Forums and the shop sections are working
    11-19-13 11:01 AM
  6. clmazda's Avatar
    I am having problems with CB10 as well, whenever I am reading a thread it goes to the next page when I'm only reading the beginning of the page, it's so annoying

    Posted via CB10 with my Z10
    11-19-13 12:00 PM

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 11-20-13, 08:27 AM
  2. Dismiss notifications on lock screen
    By pntbll687 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 11-19-13, 06:02 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-19-13, 02:00 PM
  4. Thinking of purchasing a Z10
    By SniperV in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 11-19-13, 12:30 PM
  5. 10.2.1 in Z10 STL100-1?
    By pjsacmar in forum General Carrier Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-13, 11:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD