1. BergerKing's Avatar
    [QUOTE=JustPlainJef;3400144]Hey BK, where you headed?

    Up by Lansing, Mi. All kinds of fun.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 07:50 PM
  2. NinjaBunny89's Avatar
    sounds fun!! the farthest place i travelled was to Target, hahaa
    08-21-09 07:55 PM
  3. JustPlainJef's Avatar
    Mike, I did two battery pulls. I also tried the host routing table, and it says it will send once data service is restored.

    I can see my Access Point, but my UMA connection isn't working.
    08-21-09 08:01 PM
  4. exelant's Avatar
    and back to you Chuck! Lol!

    How ya doing Mike! Take a day-kick back and relax you deserve it! I hope your brother does well also! He is in my thoughts and prayers


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Thanks Shells I know he appreciates my friends prayers and good wishes.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:02 PM
  5. KasiCatastrophe's Avatar
    Hey BK, where you headed?

    My phone is currently hosed. I sent Kasi a pic of Azrael, and it went through. I tried to send a pic of the cage, and it never went. Looked later, signal says "Initializing" and won't connect to cellular or wifi. Wife's works fine. Waiting in the T*Mo queue to chat with a rep.
    Yeah I know. It wouldn't send the picture and froze my media folder trying to load it so I had to cancel it. I know what cage it is you are talking about though. Pets Plus has one for $300 and I can get it online for less than half that. Right now you are showing as unreachable.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:02 PM
  6. exelant's Avatar
    Mike, I did two battery pulls. I also tried the host routing table, and it says it will send once data service is restored.

    I can see my Access Point, but my UMA connection isn't working.
    Ok, ish! The last, and only, time mine did that I had to reinstall my OS - not saying you will, I just did that on my own instead of calling CS. I think I got some temporary relief by opening Manage Connection icon and turning my service on and off a couple times., but it's been a while and my memory isn't what it used to be,

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:08 PM
  7. JustPlainJef's Avatar
    FARM N FLEET

    So I'm talking to Rebecca at T*Mo. I tell her I can't connect to wifi or cellular network.
    She starts by telling me how to turn the wireless off and on.
    Then tells me how to connect to a wireless network.
    I tell her I know how to do all that. I connect to it every day. It worked all afternoon, then it quit.... I notice that it sees my wifi network. So I tell her that's not the issue.














    She tells me that they don't troubleshoot wifi anymore than that because it's not their network and they can't guarentee it....














    sl;djoasdrilasdknmvfoiawekasnmdfklasdrio;gtasdkl;f jtfkl;as;aksdfnm
    08-21-09 08:11 PM
  8. exelant's Avatar
    Jef, call back and make sure you're talking to the blackberry specialist (I know you were) then ask to speak to their router department. You were unlucky and got a bonehead.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:20 PM
  9. JustPlainJef's Avatar
    I'm using the online chat.
    08-21-09 08:24 PM
  10. exelant's Avatar
    And sometimes you can get the wifi portion going again by powering your router off then back on and letting it restart.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:24 PM
  11. Username0223's Avatar
    i gotta run out and buy myself a new iPod charger..or no music for the rabbit =(
    I'm sorry Nb I missed you! Hi and how are you tonight?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:27 PM
  12. exelant's Avatar
    I'm using the online chat.
    Oh, . If you get too frustrated, you can try calling the router people, but if you can't connect to the network either, it's probably something in your device. .

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:27 PM
  13. JustPlainJef's Avatar
    Mike, the wifi seems to be working, as it sees my network, and it sees the AP when I go into diagnostic mode. Should I try a wipe or reload the OS? TMo was useless, because my wife isn't home and I don't have another phone available to test my SIM
    08-21-09 08:28 PM
  14. Username0223's Avatar
    Thanks Shells I know he appreciates my friends prayers and good wishes.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    no problem Mikey!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:28 PM
  15. exelant's Avatar
    I'm trying to remember what I did when this happened to me. Let me poke around with mine for a minute and see if I can jog my memory. I always feel a reload is a big step for a problem like this. But if you do reload your OS, it should restart your connections.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:33 PM
  16. JustPlainJef's Avatar
    I'll wait till my wife gets home... I don't feel like Richarding around with it.
    08-21-09 08:35 PM
  17. exelant's Avatar
    Have you gone to options-mobile network and checked your settings? They should be - Data Services - On; Connection Preferences - WiFi Preferred; Mobile Network - T-Mobile; Network Selection Mode - Automatic.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:41 PM
  18. exelant's Avatar
    I understand. It might also be a glitch on their end that will resolve itself in a bit. I'll keep thinking about it and try to remember what I did.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:44 PM
  19. JustPlainJef's Avatar
    The network was AT&T, so I changed the selection mode to manual, and it scanned for networks, and timed out.

    I'm going to go out to the garage and re-scan.
    08-21-09 08:46 PM
  20. LazyStarGazer's Avatar
    Glad to hear something positive about your brother Mike.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 08:48 PM
  21. BigBadWulf's Avatar
    Well, looked like things were rolling right along, and then I got off the phone.

    Mike, looks like bad news that's really good news. I'm so glad he's going to get treatment starting soon. Has to be a relief to you.

    Everyone else, Howdy!
    08-21-09 09:21 PM
  22. NinjaBunny89's Avatar
    hello there
    08-21-09 10:10 PM
  23. BigBadWulf's Avatar
    Hey there Bunnygirl! Whatcha up to? Your not still licking soda cans, are you?
    08-21-09 10:17 PM
  24. chad177's Avatar
    Hey wolfy and everyone else

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-21-09 10:22 PM
  25. BigBadWulf's Avatar
    Hi there Chadski. I saw they finally fixed the tower. You a happy camper now?
    08-21-09 10:29 PM
86,726 ... 17441745174617471748 ...

Similar Threads

  1. Phone is Literally DEAD, NO Red Light, NO PC CONNECTION, No Nothing
    By Ca-1 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 59
    Last Post: 12-26-13, 04:45 PM
  2. Contacts Dark to Light Theme
    By wasalph in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 12-01-13, 02:13 PM
  3. New Blackberry is here (maybe)
    By smart548 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-13, 02:06 PM
  4. BBM reportedly coming to Wi-Fi only ipad "within 24 hours"
    By xcler82xs in forum General BBM Chat
    Replies: 6
    Last Post: 11-18-13, 08:51 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 11-14-13, 11:53 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD