1. kristinlynn's Avatar
    I seem to have lost my USB cable. I'm going crazy. I'm a little OCD about backing up my contacts and I CAN'T!
    04-30-08 11:10 PM
  2. sunkast's Avatar
    If you have a cord for a digital camera, that may work too. I just use the cord that came with my Canon digital camera.
    04-30-08 11:15 PM
  3. jidx's Avatar
    Ebay sells them pretty cheap, just in case you dont find it.
    04-30-08 11:15 PM
  4. keywest610's Avatar
    Suncast you beat me to it. I have a couple of them lying around from various digital cameras! Good tip.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-30-08 11:22 PM
  5. kristinlynn's Avatar
    If you have a cord for a digital camera, that may work too. I just use the cord that came with my Canon digital camera.
    Suncast you beat me to it. I have a couple of them lying around from various digital cameras! Good tip.
    I was going to try that but afraid I might somehow blow up my Berry...but I guess it isn't like a charger, all USB cords are the same...

    Ebay sells them pretty cheap, just in case you dont find it.
    I'm going to hope it turns up, but if not, Ebay is def where I'm looking!
    04-30-08 11:30 PM
  6. verycute80's Avatar
    Camera one should work. But can someone help me cause the desktop software is on my computer but it won't back up anything. I can't seem to figure it out. I have been trying and no success. Please help me... HELP!!!!
    05-01-08 08:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD