07-05-16 09:57 AM
693 1234 ...
tools
  1. icezozo's Avatar
    Tenyleg olvashatatlan igy

    Posted via CB10
    03-27-14 02:24 PM
  2. Elite1's Avatar
    I apologize in advance for not posting in Magyar...

    [WARN]Reply and Report
    are not the same thing![/WARN]
    A member or two have been accidentally hitting Report instead of Reply from this thread.

    Report = alerting the Moderators about an issue

    Thanks, and go back to enjoying your Magyar party!
    pystha, BergerKing, bigsee and 2 others like this.
    03-27-14 02:35 PM
  3. thekingfisher's Avatar
    Udv mindenkinek!
    03-27-14 02:45 PM
  4. Nordiska's Avatar
    Ezt meg nem tudom kezelni..... nagyon kusza az egsz..
    03-27-14 02:48 PM
  5. icezozo's Avatar
    Ezt meg nem tudom kezelni..... nagyon kusza az egsz..
    mit nem tudsz ?
    03-27-14 03:03 PM
  6. Nordiska's Avatar
    Megoldjuk..
    tvltok rendes nzetre s rendben lesz.
    Atvaltok rendes nezetre es minden rendben lesz.
    03-27-14 03:14 PM
  7. tootall58's Avatar
    Hali! rlk, ha van magyar topic!

    Posted via CB10
    03-27-14 03:23 PM
  8. zoli nagyi's Avatar
    Furi ez a forum,de most mr remlem megjelenik amit irok.
    Jah s mind ezt teszem egy z30 ksretben
    03-27-14 03:34 PM
  9. seboka's Avatar
    I apologize in advance for not posting in Magyar...

    [WARN]Reply and Report
    are not the same thing![/WARN]
    A member or two have been accidentally hitting Report instead of Reply from this thread.

    Report = alerting the Moderators about an issue

    Thanks, and go back to enjoying your Magyar party!
    Hi!

    I will translate your request to the posters of the topic. Get back to us if the problem is not solved.

    Thanks for the welcome!


    Tehat: a Reply gombot kell nyomni, nem a Report gombot, mert az a moderatoroknak jelenti a topikot.

    Posted via CB10
    Elite1 likes this.
    03-27-14 03:44 PM
  10. tootall58's Avatar
    sziasztok!
    Ki mennyire elgedett a telefonjval? Z10/Z30 vagy Q szria tapasztalatok?
    Nekem egy STL-2 Z10em van, amihez rendeltem egy 2300 mAh KINPS akkumltort, mivel azt a gyri htlappal lehet hasznlni. A tapasztalataim szerint 15-20%-al nagyobb a kapacitsa, mint a gyrinak, gyhogy mindenkinek nyugodt szvvel ajnlom.
    Gondolkoztam mostanban azon, hogy a Z10 mell veszek egy Q5-t, mivel az ra nagyon barti... habr, igazsg szerint semmi szksgem nincs mgegy telefonra, egyszerűen kivltotta belőlem a must-have rzst.. Ti hogy vagytok ezzel? Titeket is megfogott a BB?
    03-27-14 04:32 PM
  11. tcsizmadia's Avatar
    Hello sziasztok!!
    03-27-14 05:00 PM
  12. tcsizmadia's Avatar
    Szia,
    n STL-100-1-es tulaj vagyok, s a 10.2.1-es frissts ta nagyon meg vagyok vele elgedve.. előtte egy ttt-kopott Curve 8900-al nyomultam.
    03-27-14 05:02 PM
  13. eventus7's Avatar
    n 2009 ta hasznltam tbb szedret is. Nha elfog az rzs, hogy de j lenne ez meg az, de mgis a BlackBerry olyan rzst nyjt, amit ms telefon nem. Persze ehhez affinits is kell. Szval 110%os elgedettsg )

    Utn gyrtott akkumultorban nem bzok, akrmit is gr teljestmnyben s biztonsgban. Remlem nem lesz bajod belőle. Nekem Q10 van s kiszolgl mindenben. De inkbb nha a 9780as telefonomat simogatom s nem msik BB10 telefont.
    03-27-14 05:10 PM
  14. pystha's Avatar
    Ennek igy semmi ertelme
    Jobb lenne egy BBM csoport

    Posted via CB10 on Z10
    03-27-14 05:40 PM
  15. rodosto13's Avatar
    Nekem egy STL-2 Z10em van, amihez rendeltem egy 2300 mAh KINPS akkumltort, mivel azt a gyri htlappal lehet hasznlni. A tapasztalataim szerint 15-20%-al nagyobb a kapacitsa, mint a gyrinak, gyhogy mindenkinek nyugodt szvvel ajnlom.
    dvzlet, esetleg egy linket krhetek, hogy pontosan honnan rendelted?
    03-27-14 06:28 PM
  16. crackbrry fan's Avatar
    Miert,miert? ;-)


    Posted via CB10
    03-27-14 07:13 PM
  17. Mr_Gomba's Avatar
    No szevasztok. browserben is rosszul kezeli az ekezeteket vagy csak az appon keresztul rossz? Reggel van, nem neztem vissza...
    03-28-14 12:25 AM
  18. attila7575's Avatar
    Srcok ezt n gy rhagyom. Egyrszt kezetek, msrszt kezdnk nagyon szttredezni. PH frum, meg lassan 6 bbm csoport, j frum. Kvethetetlen lesz.

    Posted via CB10
    03-28-14 12:41 AM
  19. icezozo's Avatar
    Csak az appon keresztul.

    Posted via CB10
    03-28-14 01:21 AM
  20. peednus's Avatar
    Azt akarom, ehes

    Posted via Commodore 64
    03-28-14 02:08 AM
  21. eventus7's Avatar
    Srcok, de tnyleg.. Knyvjelző a telefonba, amg nem lesz magyar karakter tmogats a CB alkalmazsban. Ne panaszkodjuk mindig mindenre.
    Es igen, szksg volt itt a BlackBerry mennyorszgban egy frumra, mert a MA nem tl tmogat irantunk, de ebbe ne menjnk bele, voltak vitk. Szval rljn mindenki, hogy itt, ezek a nagy oldalon is van magyar frum. )
    03-28-14 02:47 AM
  22. Galahed's Avatar
    Hello, I am also here Szp napot mindenkinek!
    03-28-14 05:10 AM
  23. kamubobi's Avatar
    Hell
    A BBM csoportban sajnos, csak max 35 user lehet. Az a baj....
    03-28-14 05:13 AM
  24. Pistooli's Avatar
    Tobben vagyunk itthon hasznalok mint 35??? ;-)

    Posted via CB10 from BlackBerry Z30
    03-28-14 05:27 AM
  25. icezozo's Avatar
    Hell
    A BBM csoportban sajnos, csak max 35 user lehet. Az a baj....
    50 fős lehet max a BBM csoport !
    Last edited by icezozo; 03-28-14 at 08:13 AM.
    03-28-14 06:09 AM
693 1234 ...

Similar Threads

  1. WeChat still appear on the Hub after delete.
    By Khaled El Maghawry in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 08-24-14, 01:24 AM
  2. John Chen, Please DON'T Ditch the Hub!
    By 3Dee in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 23
    Last Post: 03-28-14, 07:28 PM
  3. Hub and Text Messaging Home Screen Shortcuts
    By jagpreetz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-14, 06:51 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-26-14, 05:37 PM
  5. Foursquare in BlackBerry Hub Issue
    By carios23 in forum BlackBerry Q5
    Replies: 6
    Last Post: 03-26-14, 07:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD