07-14-18 03:49 PM
3,229 ... 8384858687 ...
tools
  1. dibbis's Avatar
    Laat ons weten wat je er van vindt!

    Posted via CB10
    07-21-15 03:09 AM
  2. ruben1975's Avatar
    Hi all,

    Nog een nachtje slapen en dan komt mijn Passport binnen. Ben zo nieuwsgierig!

    Posted trough my Z30 or Q10 via CB10
    Hi. Gefeliciteerd! Ben benieuwd naar je ervaringen.
    Welkom bij de Passport Club ;-)

    Posted via CB10
    07-21-15 03:09 AM
  3. RubenDM's Avatar
    Hi all,

    Nog een nachtje slapen en dan komt mijn Passport binnen. Ben zo nieuwsgierig!

    Posted trough my Z30 or Q10 via CB10
    Heb er ook net eentje.
    Je zal meeeeeer dan tevreden zijn!
    Prachtig toestel!

    Posted via CB10
    ruben1975 likes this.
    07-21-15 03:44 AM
  4. kwenie's Avatar
    Oh ****. Ik had de mediakaart gecodeerd. Zie nu dat gecodeerde kaarten niet meer toegankelijk zijn als het toestel leeggemaakt wordt. Heb ik nu de pech dat de kaart onbruikbaar Is? Is nog wel toegankelijk via bestandsbeheer

    Posted via CB10
    Beter om de kaart in je BlackBerry opnieuw te formatteren ipv in desktop PC; schijnt dat BlackBerry's best wat kieskeurig kunnen zijn op dit punt

    Posted via CB10
    07-21-15 04:23 AM
  5. ruben1975's Avatar
    Beter om de kaart in je BlackBerry opnieuw te formatteren ipv in desktop PC; schijnt dat BlackBerry's best wat kieskeurig kunnen zijn op dit punt

    Posted via CB10
    Al een paar keer gedaan via het toestel maar werkt niet. Als ik een foto maak zie ik die niet als ik de app afbeeldingen open, voorheen wel. Als ik via bestandsbeheer de mediakaart open dan zie ik ook geen voorvertoning van de foto maar een grijs vlakje. Muziek staat ook niet meer in de muziek app. Alleen via bestandsbeheer.....


    Posted via CB10
    07-21-15 04:40 AM
  6. kwenie's Avatar
    Formatteren met je desktop pc:
    https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/


    Posted via CB10
    07-21-15 06:41 AM
  7. ruben1975's Avatar
    Die reset is echt geen succes. Elke keer melding dat ik een account wachtwoord moet bijwerken. Als ik de melding open krijg een een scherm dat heet: kontoer. En vervolgens komt mijn kobo account te voorschijn? Ipv het betreffende account. Telefoon reageert ook niet echt lekker.

    Posted via CB10
    07-21-15 01:07 PM
  8. cyberadje's Avatar
    Goed......

    Iedereen heeft recht op een goed salaris, veilige werkomgeving en werkplezier....


    Maar niet als die staking betekent dat ik #@-:*/-/-/ moet wachten op mijn Passport.....

    Nu morgen waarschijnlijk pas... weer een slapeloze nacht...

    Posted trough my Z30 or Q10 via CB10
    07-22-15 05:56 AM
  9. ruben1975's Avatar
    Goed......

    Iedereen heeft recht op een goed salaris, veilige werkomgeving en werkplezier....


    Maar niet als die staking betekent dat ik #@-:*/-/-/ moet wachten op mijn Passport.....

    Nu morgen waarschijnlijk pas... weer een slapeloze nacht...

    Posted trough my Z30 or Q10 via CB10
    Aiii ja lullig die staking. Maar een klein beetje hoop, mijn dochter verwachtte gisteren haar pakketje met een telefoon. Gepland tussen 1130-1330 maar al wat kwam geen pakketje. Vertraagd door de staking maar om 1530 kwam postnl alsnog langs. Dus misschien komt je Passport vandaag nog.

    Posted via CB10
    07-22-15 08:44 AM
  10. Mausje75's Avatar
    Ze zouden morgen alle achterstand verwerkt moeten hebben.. aldus het radio journaal

    Posted via my awesome Classic
    07-22-15 03:36 PM
  11. cyberadje's Avatar
    Any Dutch BlackBerry users here?-img_20150724_141444.jpg

    Yesssssssssss, let the fun begin

    Posted trough my Z30 or Q10 via CB10
    ruben1975 and Erik_1991 like this.
    07-24-15 07:28 AM
  12. J_Apryono's Avatar
    Even een klein uitstapje naar Android.. Maar ik behoud mn Z30 als mijn dagelijkse rijder.. ; )

    Any Dutch BlackBerry users here?-img_20150724_124847_hdr.jpg

    SGS6 128GB

    Posted using my Z30  (10.3.2.2339)
    07-24-15 09:37 AM
  13. ruben1975's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150724_141444.jpg 
Views:	654 
Size:	45.5 KB 
ID:	363945

    Yesssssssssss, let the fun begin

    Posted trough my Z30 or Q10 via CB10
    Enjoy!

    Posted via CB10
    07-24-15 10:27 AM
  14. cyberadje's Avatar
    Hi all,

    Zoals ik reeds gepost had, is mijn nieuwe daily driver binnen. Na de boel uitgepakt te hebben en alles over gezet te hebben met Device Switch ben ik er het afgelopen uur lekker mee bezig geweest. Zijn een paar kleine zaken waar ik wat aan moet wennen. Maar vooralsnog voelt het als een een topper aan. Het beeld vind ik erg mooi. Films zijn absoluut kleiner. Maar ook dat went.

    Posted via my Passport or Z30
    truffel likes this.
    07-24-15 02:34 PM
  15. RubenDM's Avatar
    Hi all,

    Zoals ik reeds gepost had, is mijn nieuwe daily driver binnen. Na de boel uitgepakt te hebben en alles over gezet te hebben met Device Switch ben ik er het afgelopen uur lekker mee bezig geweest. Zijn een paar kleine zaken waar ik wat aan moet wennen. Maar vooralsnog voelt het als een een topper aan. Het beeld vind ik erg mooi. Films zijn absoluut kleiner. Maar ook dat went.

    Posted via my Passport or Z30
    Welke os heb je draaien?

    Posted via CB10
    07-26-15 01:47 AM
  16. cyberadje's Avatar
    Hi Ruben,

    Momenteel nog 10.3.1.1779, ik wacht even de officile Ota af. Maar so far so good. Wat een waanzinnig toestel. Alle kleine zaken waarvan ik een paar berichten geleden nog zei dat het wennen was gaat het nu al zo goed als vanzelf. Met name het toetsenbord vind ik briljant. Maar beeldkwaliteit en brouwer ervaring zijn ook erg goed.

    Posted via my awesome Passport or still going strong Z30
    07-26-15 01:09 PM
  17. cyberadje's Avatar
    @Truffel,

    Jij zou toch voor een Z30 gaan. Heb je dat nog gedaan? Zo ja bevalt het?

    Posted via my awesome Passport or still going strong Z30
    07-27-15 05:25 PM
  18. truffel's Avatar
    Ja, ik gebruik nu de Z30 hij bevalt goed alleen de 4G doet het slecht en de wifi ook. Maar de 3G werkt heel goed zelfs. De q10 is reserve.
    Ik wacht overigens op de slider als ie nog komt. Ik mis toch de fysieke toetsenbord.
    07-28-15 07:04 AM
  19. ruben1975's Avatar
    Ja, ik gebruik nu de Z30 hij bevalt goed alleen de 4G doet het slecht en de wifi ook. Maar de 3G werkt heel goed zelfs. De q10 is reserve.
    Ik wacht overigens op de slider als ie nog komt. Ik mis toch de fysieke toetsenbord.
    Dat 4g probleem ken ik. Heb heel vaak data problemen, geen verbinding. Tmobile zegt dat het aan BlackBerry ligt.....Welke provider heb je?

    Posted via CB10
    07-28-15 10:07 AM
  20. ruben1975's Avatar
    Ik koop nooit een krant maar zag toevallig bij de kassa in de supermarkt het AD en het woord CrackBerry. Die naam ken ik dacht ik en zag een afbeelding van een Q10 (niet eens een Bold zoals een BlackBerry meestal wordt weergegeven ;-))
    Een artikel dus over BlackBerry dus de ondergang van een merk, waarschijnlijk gebaseerd op het boek loosing the signal. Toch maar het krantje gekocht. Een aardig stuk.

    Posted via CB10
    07-28-15 11:12 AM
  21. Mausje75's Avatar
    Ik zag het ook, en gelezen... jammer genoeg weer een stukje negativiteit voor BlackBerry ... Maar ook dat komt wel weer goed..

    Posted via my awesome Classic
    07-28-15 11:52 AM
  22. Mausje75's Avatar
    Dat 4g probleem ken ik. Heb heel vaak data problemen, geen verbinding. Tmobile zegt dat het aan BlackBerry ligt.....Welke provider heb je?

    Posted via CB10
    Ligt aan t-mobile... ik had eerst ook t-mobile.. en het bereik was niet optimaal.. ik zit nu bij KPN... niks nada noppes geen problemen meer.

    Posted via my awesome Classic
    07-28-15 11:55 AM
  23. ruben1975's Avatar
    Ligt aan t-mobile... ik had eerst ook t-mobile.. en het bereik was niet optimaal.. ik zit nu bij KPN... niks nada noppes geen problemen meer.

    Posted via my awesome Classic
    Ja dacht ik al. Helaas moet ik nog tot juni 2016.....
    En kpn is duurder dan tmobile met simonly

    Posted via CB10
    07-28-15 12:20 PM
  24. Mausje75's Avatar
    Ja dacht ik al. Helaas moet ik nog tot juni 2016.....
    En kpn is duurder dan tmobile met simonly

    Posted via CB10
    Klopt.. KPN is Idd duurder... Maar dan heb je ook betrouwbare kwaliteit, en bijna overal 4G ( ook simonly)
    KPN en BlackBerry is een goeie combi.

    Posted via my awesome Classic
    07-28-15 12:26 PM
  25. cyberadje's Avatar
    Hi all,

    Ja WiFi connectie en lost signal met 4G zijn onder Tmob inderdaad een probleem. Ik heb nu inderdaad Kpn en mijn nieuwe Passport en alles werkt like advertised.

    Posted via my awesome Passport or still going strong Z30
    07-28-15 05:28 PM
3,229 ... 8384858687 ...

Similar Threads

  1. I lost my BlackBerry earphones
    By anishchowdary in forum BlackBerry Z10
    Replies: 18
    Last Post: 01-16-15, 11:31 PM
  2. Blackberry Classic Pre Order spotted (Don't get excited)
    By Matty in forum BlackBerry Classic
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-14, 06:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-08-14, 05:56 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 05:26 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD