1. islandgurl69's Avatar
    Need your help again!

    I am trying to download some new apps since the upgrade and they won't download. I get the green circle thinking about it and it thinks for 6 hours. I did have it once that it goes to downloading but the green line never moves for 6 hours.

    In My World under the installed tab, it shows nothing listed. Yet, under the uninstalled tab, it shows all the ones that I have downloaded successfully since Christmas with a Reinstall button beside them.

    Shouldn't they be in my 'INSTALLED' tab with a Delete option button beside them? I have been trying to install the same apps for 3 days!
    03-11-12 12:41 PM
  2. Spencerdl's Avatar
    I know for me it takes a lot longer with OS2.0 to download apps, but not that long. It appears that your not connecting with app world. I suggest resting your wifi or delete app world and reinstall, if all fails try loading from desktop
    03-11-12 12:52 PM
  3. islandgurl69's Avatar
    How do I delete and reinstall app world? Where do I find it?

    How do I load from desktop? Newbie here...I finally figured out how to scroll.
    03-11-12 01:00 PM
  4. Spencerdl's Avatar
    In the upper right hand corner of this site is a "search" box....type in what your eager to learn....and you will find most commonly asked questions. There is also a PlayBook instructional service on top of Crackberry home page
    03-11-12 01:14 PM
  5. BLUEFISH44's Avatar
    How do I delete and reinstall app world? Where do I find it?

    How do I load from desktop? Newbie here...I finally figured out how to scroll.
    I would resetup your WiFi first, this worked for me last week.
    03-11-12 03:22 PM
  6. islandgurl69's Avatar
    I would resetup your WiFi first, this worked for me last week.
    How do I do that? I am using my home connection and only have one listed.
    03-11-12 04:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD