1. E10CDM's Avatar
    is anyone experiencing simular loss off this very convenenient PB feature which came with the previous Bridge update?

    have not seen any mentioning of it, might be a RIM experiment with my carrier KPN here in the Netherlands; we are beta testers for more stuff sometimes

    after doing the Bridge upgrade on my (company issued) Curve 8900 with OS5 installed on it, the native apps like Weather or Browser no longer auto connect over Bridge when I switch off my wifi... ever since last Bridge upgrade this works fine

    reason for my suspicion on a RIM/KPN pact is that also the thethering option no longer functions, which use to work before last Bridge update, but was no longer needed; so might also be a BES security setting change by my Administrator..

    oficially they not (yet) support PB integration, but are testing with three units since June, when PB was launched here in The Netherlands. This after failed iPad integration tests year before

    my own purchased PB integrated very nicely since June, without any help or settings from my ICT support people. Only speed of the curve 8900 which is maxed to GPRS is lagging, abroad it switches to Edge with my BB international plan of KPN. and when my Curve 8900 "drowned" a few weeks ago, I had to upgrade the replacement 8900 (cheap but stupid contract deal for 1500 BBs...) from OS4 to OS5 to be able to use the PB Bridged again

    finally,KPN appaers to be out of 8900s now, so new BB internal deliveries get a later Curve model which can do 3G (the SIM card can already do this, I found out the expensive way

    oh yes, also, when switched to Dutch language, both Contacts and Bridge Files grey out and no longer function; this has been the case since July already, after when off the earlier OS and Bridge updates; filed it with PB support when I had some HDMI outpot issues earlier (adaptors / convertorsnot supported they claim)

    am getting big dissapointed, am still (just) witjin 90 day support window, so will file another incident on this long list of issue; at least should get an extension on my 90 days, but would like to see some resolution on these (Dutch?) PB issues...

    anyone any ideas what I could try (besides getting a later model BB asap)
    thanks in advance!
    09-19-11 02:08 PM
  2. Mojoski's Avatar
    FYI: I have upgrade my bridge app on my phone, using the OTA links here at Crackberry since I'm on AT&T, and my various apps all still work fine. Sorry you're having problems with yours!
    09-19-11 02:10 PM
  3. E10CDM's Avatar
    FYI: I have upgrade my bridge app on my phone, using the OTA links here at Crackberry since I'm on AT&T, and my various apps all still work fine. Sorry you're having problems with yours!
    thanks for the tip, have not tried installing it from rrory list in the sticky yet. at least worth a try...

    EDIT : nope, still the same non functional apps over bridge
    Last edited by E10CDM; 09-19-11 at 05:11 PM.
    09-19-11 02:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD