1. Regnillop's Avatar
    read many times that the bridge is not working on the OS2 beta but here it works fine! anyone else?
    10-20-11 03:41 PM
  2. misskalunji's Avatar
    Everything works perfectly with the dev 2.0. Even apps from appworld.

    Sent from my BlackBerry 9900
    10-20-11 03:47 PM
  3. BuzzStarField's Avatar
    Everything works perfectly with the dev 2.0. Even apps from appworld.

    Sent from my BlackBerry 9900
    My Bridge has problems even after using the browser workaround. There are no notifications for messages received. Also internet connection fails for sites that require a login - error message reports failure to write to disk. Probably related to writing cookies to disk. These sites work fine when tethered. Running 9700 os 6.0.
    10-20-11 04:00 PM
  4. 312's Avatar
    Ok so Bridge hasn't actually disappeared, I just didn't realize you have to now turn it "On" from the settings menu. It still, however, isn't working for me but I do get notifications. Strange.
    10-20-11 06:03 PM
  5. mario jr's Avatar
    same here bride dont work period with os 2 how do u downgrade back to 1.7?
    10-20-11 06:31 PM
  6. 312's Avatar
    10-20-11 06:37 PM
  7. tofo17's Avatar
    Everything works fine for me. I haven't noticed anything buggier than 1.07 and there are some nice improvements. The only app that doesn't work is Deadspace.

    An I'm loving Android apps! Really impressed with the implementation. Those that I've tried work very well.
    10-20-11 07:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD