1. daversv's Avatar
    Hi ya'all
    just got my playbook, and whant to pair it with my 8530 curve. I ixstalled the bridge app on the 8530 but I do not see the same menu they show on the demon, whwn I acces it the only thing I can see is the inactive choice.... I try to put it active but nothing happens..... No add tablet on the bottom either.. I just downloaded the app from app world....

    anyone can help ???
    08-30-11 05:53 PM
  2. daversv's Avatar
    Am using v5.0.0.337 (plate-forme 4.2.0.136)

    if it can help
    08-30-11 06:35 PM
  3. Vidge's Avatar
    Who is your carrier?
    08-30-11 06:48 PM
  4. daversv's Avatar
    bell canada
    08-30-11 06:51 PM
  5. togardergrosse's Avatar
    Try this:
    - uninstalled the Bridge App
    - remove the BB battery
    - reinstalled the Bridge App
    - remove the BB battery
    - turn on Bluetooth
    - turn on BB Bridge App
    - restart your PlayBook
    - Add Tablet
    08-30-11 07:35 PM
  6. Reassure's Avatar
    Also verify that you are running the latest OS available from Bell for the Curve. My wife has a Curve from Rogers and she had to update the OS on it before she could get it to bridge with her PB.
    08-30-11 09:39 PM
  7. daversv's Avatar
    alrigth guys, thanks for the info... will try both solutions later today.. I'll keep you informed !!
    08-31-11 05:57 AM
  8. Norgoth's Avatar
    I assume you paired your phone with the Playbook? You went through the whole process of pairing, no?
    08-31-11 06:36 AM
  9. daversv's Avatar
    it worked great, I did a update on my BB to 5.0.1000 and now woks fine !!
    08-31-11 02:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD