1. sllock's Avatar
    Just tried going to App World on the one PB; no go... tried the other PB, different bbid, still no go. Tried on the 9800 and no prob. Anyone else?
    02-18-12 01:11 PM
  2. kennyliu's Avatar
    It's working here. I am on the stable 1.0.8.
    sllock likes this.
    02-18-12 01:18 PM
  3. pmccartney's Avatar
    App World is ok on PB and BB, in Waterloo
    sllock likes this.
    02-18-12 01:22 PM
  4. Sonshyne's Avatar
    I can get in through the PB and BB, but not on the laptop. I've been trying since last night.
    sllock likes this.
    02-18-12 01:24 PM
  5. sllock's Avatar
    Tried again and still no. Says check network but since Crackberry works...

    Another techno glitch in Rim's world as they prepare for the onslaught of OS2 perhaps? I won't stand for it!!! Time to put the book down and go do something else for a while and see if it works itself out.

    (Alternatively I mount my book as a dashcam on my Ski Doo; works great and its a warm and sunny day. )
    02-18-12 01:43 PM
  6. mug5384's Avatar
    working fine on Playbook and Bold 9700 in BC
    sllock likes this.
    02-18-12 01:56 PM
  7. JeepBB's Avatar
    Been down for me all day here in the UK.

    I guessed it had something to do with OS2 prep.
    02-18-12 02:02 PM
  8. tumblingdice03's Avatar
    All fine her in sunny (or partly cloudy) Florida.
    02-18-12 02:03 PM
  9. reschp's Avatar
    just tried. All good in central Florida.
    02-18-12 02:16 PM
  10. samurai77's Avatar
    Its working fine in Toronto.
    02-18-12 02:58 PM
  11. fj_cruiser's Avatar
    its ur internet connection.
    02-18-12 03:33 PM
  12. auditman's Avatar
    Check if ur bb I'd timed out. That's what happen to mine. It keep saying network connection but it was my bb I'd timed out for some unknow reason. Easy fix was I put the date of bb 2 years ahead then put it back after to right date.


    Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
    02-18-12 03:36 PM
  13. NMSteelerfan's Avatar
    Up and running in New Mexico. It is a little sluggish though.
    02-18-12 03:44 PM
  14. sllock's Avatar
    Tried again and still no. Says check network but since Crackberry works...

    Another techno glitch in Rim's world as they prepare for the onslaught of OS2 perhaps? I won't stand for it!!! Time to put the book down and go do something else for a while and see if it works itself out.

    (Alternatively I mount my book as a dashcam on my Ski Doo; works great and its a warm and sunny day. )
    Well the skidoo ride didnt work but twas nice.

    Tried again and still no. Gave the mifi a reboot and its working again. Funny how I could get to Crackberry but not Blackberry.

    Thanks to all for checking.
    02-18-12 04:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD