1. Jonathan-Archer's Avatar
    This is weird. All day I've been having little bugs and connection timeouts with App World on different apps. Anyone else experience this as well?
    02-21-12 05:17 PM
  2. MoolahMitch's Avatar
    I have been experiencing the same thing all around the OS. I am assuming its the bad Wi-Fi connection I am at work and will continue to monitor it on my home Wi-Fi and Bridge
    02-21-12 05:25 PM
  3. zinadork's Avatar
    I had the same issue. I did a wipe and reinstalled my apps and it is much better now.
    02-22-12 01:52 AM
  4. rennigeb's Avatar
    Me too, and I also get some errors like "license not valid" when I reinstall some apps. But they went away when I retried.
    02-22-12 02:19 AM
  5. rickgainsmith's Avatar
    Me also

    * uninstall list disappearing (no apps showing)
    * unresponsive buttons (reinstall button in particular)
    * app world losing connection
    * really long waits with the green circle spinning.
    * update notification red star above My World doesn't disappear, even though all apps have been updated.

    So many bugs everywhere, I said it before os2, I wasn't happy with the amount of bugs in the developer build only to be shot down.

    I TOLD YOU SO!

    * Not enough beta testers
    * Not enough real world feedback mechanisms.

    I can't even sent a meeting invite from the Calendar? Does RIM not have meetings?

    Mr Hiens wanted feedback, where is the feedback app so we can assist #TeamBlackBerry??????
    Last edited by Rgainsmi; 02-22-12 at 05:14 AM.
    02-22-12 02:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD