1. Danny_786's Avatar
    Hello,

    i just downloaded the android app player and installed it on the BB Playbook but it wont open? what do i hav to do to get android apps working on the PB? should i do this ---> http://forums.crackberry.com/blackbe...aybook-631759/

    or just download .bar files and install them via DDPB?

    i read 3 or 4 tutorials but iam a lil bit confused what to do now :S

    i would appreciate if someone could tell me what to do now. many many thx

    oh yeah i have OS 2.0.0.3778 running on my PB.
    11-01-11 07:17 AM
  2. Deathcommand's Avatar
    android app player is already on the 2.0

    You have to load apps as .BAR files. Search bar. Use it.
    11-01-11 08:25 AM
  3. ferna76's Avatar
    HI,
    I downloaded the os 2.0 an dont have android player were is it???
    11-01-11 09:50 AM
  4. CreaturesFarley's Avatar
    I'm facing similar issues. I have a couple of "tested and working" android apps installed onto my PB. They're sat there all fine and dandy but when I tap them, nothing happens. Nothing opens up at all.
    11-01-11 01:10 PM
  5. f1mx's Avatar
    I'm facing similar issues. I have a couple of "tested and working" android apps installed onto my PB. They're sat there all fine and dandy but when I tap them, nothing happens. Nothing opens up at all.
    Same issue here... can't remember if I did the security wipe after the Android Player beta leaked was uninstalled on my PB. Does anyone know if 2.0 is supported by the desktop manager? I don't want to lose my folders and such
    11-01-11 01:19 PM
  6. f1mx's Avatar
    ... if this was a trolling thread someone might have already answered
    11-02-11 07:19 PM
  7. daulatmand's Avatar
    I have the problem. I installed OS 2.00.3778 but cant find Android Player.Where is it?
    11-03-11 09:57 AM
  8. f1mx's Avatar
    I have the problem. I installed OS 2.00.3778 but cant find Android Player.Where is it?
    The emulator should trigger itself when taping an Android app icon, it's not like in the leaked beta
    11-03-11 03:19 PM
  9. jack_martynov's Avatar
    Looks like I need to downgrade OS to 1.something. Do the security wipe. Upgrade to 2.0. and after android app will start working.

    Please confirm!
    11-04-11 07:00 AM
  10. bluemax413's Avatar
    Looks like I need to downgrade OS to 1.something. Do the security wipe. Upgrade to 2.0. and after android app will start working.

    Please confirm!
    No need to downgrade. If you previously had the app player installed from the last leak months ago, you MUST do a security wipe. That is all.
    11-04-11 09:31 AM
  11. jack_martynov's Avatar
    Thank you for reply.
    But secure wipe didn't help. I have empty playbook with browser only. Again I can install app but can't run lunch them.

    Eugen
    Last edited by jack_martynov; 11-04-11 at 10:00 AM.
    11-04-11 09:47 AM
  12. bluemax413's Avatar
    Thank you for reply.
    Bat secure wipe didn't help. I have empty playbook with browser only. Again I can install app but can't run lunch them.

    Eugen
    Maybe try to downgrade and come back then?
    11-04-11 09:51 AM
  13. f1mx's Avatar
    Thank you for reply.
    But secure wipe didn't help. I have empty playbook with browser only. Again I can install app but can't run lunch them.

    Eugen
    One thing I've noticed is that Desktop Manager didn't recognized my PB, so I debricked and upgraded again to 2.0

    Now Desktop Manager recognized the tablet, hope it's a good sign... I'm currently restoring data and then install some BARs. Hope this works, I'll post the results
    11-04-11 11:19 AM
  14. Sashko's Avatar
    Anyone manage to figure this out, folks? :-)
    11-21-11 08:29 AM
  15. imir10's Avatar
    I am having the same problem. Installed the apps dieectly using DDPB and nothing happens when I click on them.
    11-29-11 05:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD