1. Red_Machine's Avatar
    I was finally able to get my 7290 updated, and was attempting to get internet on it. I have BIS enabled on my account, the required service books, and I can send and receive email fine. I just can't use the browser; it keeps giving me an "Unable to connect to the WAP gateway" error, regardless of what APN I set. Is this something someone could help me with?
    04-16-17 12:40 PM
  2. Carjackd's Avatar
    Welcome to CB . Read the second to last post I this thread https://www.google.ca/amp/forums.cra...y-22564/%3Famp
    04-16-17 09:58 PM
  3. conite's Avatar
    Time machine back to 2004.
    Praganad and Carjackd like this.
    04-16-17 10:46 PM
  4. Red_Machine's Avatar
    Thanks, but I tried that already.
    04-17-17 06:46 PM
  5. BigBadWulf's Avatar
    If all your other attempts have failed, chances are it's an issue on the carrier's end, since the WAP browser goes through them.
    04-17-17 06:50 PM

Similar Threads

  1. Blackberry PRIV front Camera not working.
    By George Issa in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 05-11-17, 04:52 PM
  2. StubHub Not Working?
    By RJ_BB10 in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 04-18-17, 07:30 AM
  3. Dtek 60 will not chagre at all. Where do I go for help in Langford BC?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 04-17-17, 06:08 AM
  4. Why does my scanner not work?
    By liaminks in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-17, 06:56 PM
  5. PP SE on sale in Germany
    By p09 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-17, 03:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD