1. jmaroto's Avatar
    Hi a week ago my blackberry was working fine, then one day it seems the battery was death le red led turns on time and then 3 times in a row, intermitend. I put the battery to charge but after a while I tried to turn it on and didn't work, pulled the batterry a few times and could load, I notice the radio (wireless) was off, then turned it on, inmediately the blackberry turns off. Tried to pull the battery again a few times but no results, put it to charge a few hours latter worked but again with the wireless on the device goes down. Tried the JC tutorial and the loader gave me error 507, leaved like this about two days and the screen always has the 507. Updated the OS, everything works fine, device turned on and when activated the wireless, blackberry goes off.

    Does anybody has this kind of problem or know how can it be resolved?
    I would really appreciate any idea.
    06-04-09 10:26 AM
  2. j_bow30's Avatar
    Hi a week ago my blackberry was working fine, then one day it seems the battery was death le red led turns on time and then 3 times in a row, intermitend. I put the battery to charge but after a while I tried to turn it on and didn't work, pulled the batterry a few times and could load, I notice the radio (wireless) was off, then turned it on, inmediately the blackberry turns off. Tried to pull the battery again a few times but no results, put it to charge a few hours latter worked but again with the wireless on the device goes down. Tried the JC tutorial and the loader gave me error 507, leaved like this about two days and the screen always has the 507. Updated the OS, everything works fine, device turned on and when activated the wireless, blackberry goes off.

    Does anybody has this kind of problem or know how can it be resolved?
    I would really appreciate any idea.

    When you turned the device on, after updating the OS, did you have a RED blinking LED? Try this... before you try to turn the wireless on. Go to Options, then to Status, and see what the Battery percentage is. If it's less than 15%, and you still have a RED blinking LED, even after charging for a while, you will need to replace the battery. That could be the cause of the device shutting off when you try to turn the wireless on. (If this seems too obvious, it's because I didn't see anywhere in your post where you tried replacing the battery.) *If anyone else has any better suggestions, please advise.*
    06-05-09 03:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD