1. slidersez's Avatar
    Can anyone tell me if there is any way you can view you tube videos on my blackberry flip..Thanks for any help...
    11-08-08 04:14 PM
  2. sunkast's Avatar
    Should work just fine. Check to make sure you have the APN info set correctly.

    Options > Advanced > TCP

    APN: wap.voicestream.com

    Leave both the user and pass blank.
    11-08-08 04:18 PM
  3. bx2md's Avatar
    welcome to cb
    11-09-08 01:25 AM
  4. slidersez's Avatar
    Sunkast, changed that setting but still get"can not find web address verify web address is valid"

    thanks for the welcome bx2md!
    Last edited by slidersez; 11-09-08 at 07:14 AM.
    11-09-08 07:08 AM
  5. thepaintedpony's Avatar
    Welcome to the CB family Slidersez! You definitely came to the right place for your questions!
    11-09-08 09:27 AM
  6. sunkast's Avatar
    Do you have a Blackberry data plan? Are you typing the address correctly?
    11-09-08 02:34 PM
  7. slidersez's Avatar
    Thanks Kristi,I'm still working on a solution

    Sunkast, I have an unlimited data plan with tmobile, and double checked that the spelling was correct. I'm going to contact a salesman where I purchased my phone, he seemed pretty knowledgable, and said to call him if I needed to...thanks, Slider
    11-09-08 06:06 PM
  8. sunkast's Avatar
    If you have the t-zones data plan, it won't work. You need to have the BB data plan.
    11-09-08 06:17 PM
  9. slidersez's Avatar
    Hey Sunkast, I changed that setting to (wap.voicestream.com), ...pulled the battery/restart, and my fav youtube vids are now working great..Thank you very much,..slider...bye the bye, that setting will also enable the nobex radio companion fm radio download!!
    Last edited by slidersez; 11-19-08 at 05:26 PM.
    11-19-08 03:28 PM
  10. baldry's Avatar
    I have the same problem... but i changed my APN and pulled my batt. and nothing. i can get to youtube, click on watch vid and the it opens up my media player and says:"cannot find web adress. verify that this adress is valid".... Slidersez you said that after switching the APN it still didnt work, what did you do after that to make it work?
    02-12-09 03:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD