1. ricky99797's Avatar
    It says bad gateway when I try it on my curve. I'm on cb via opera mini but its loading everything weird like its on a desktop even when I have the mobile view option on in the opera minis settings. What am I doing wrong ?
    09-15-08 04:20 PM
  2. pltaylor's Avatar
    http://forums.crackberry.com/ use the native browser and install the shortcut launcher

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-15-08 04:23 PM
  3. ricky99797's Avatar
    I tried using the tmobile and blackberry browser. Only CrackBerry.com – The #1 Site for BlackBerry Users & Abusers works no other url.
    09-15-08 04:33 PM
  4. Garz's Avatar
    You need to use this... wap.crackerry.com and not wap forums as you previously stated.
    09-15-08 04:34 PM
  5. uncheels23's Avatar
    You should just be typing wap.crackberry.com no www. Before it

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-15-08 04:34 PM
  6. ricky99797's Avatar
    http://forums.crackberry.com/ use the native browser and install the shortcut launcher

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    What's the shortcut launcher?
    09-15-08 04:34 PM
  7. uncheels23's Avatar
    If you go to the page I said you will see the option at the top to download the launcher. It leaves a shortcut on your berry desktop

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-15-08 04:36 PM
  8. Allyson Kazmucha's Avatar
    I miss wap forums. I can't use them on my iPhone. Oh how I miss them. I am definitely not lasting until Christmas as far as picking up a Bold on AT&T. haha
    09-15-08 04:43 PM
  9. ricky99797's Avatar
    Ok awesome I got the shortcut launcher but I like opera mini more theb the bb and tmobile browsers. Thanks everyone

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-15-08 04:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD