1. Terrilynn's Avatar
    I just got a new blackberry Pearl 8130.......and i can't seem to use my ringtones......i can choose one and set it...but then when someone calls or sends a text message...i have no ringtone
    I did have it set to vibrate, because that is all that i could get to work....but now vibrate won't even work. can someone please help!!!
    08-16-08 11:23 AM
  2. fonebrkr's Avatar
    Pull your battery.
    Welcome to crackberry
    I would suggest the 101 section, it goes over the basics fairly nicely.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-16-08 11:48 AM
  3. Terrilynn's Avatar
    Thanks I will try that and see if it works......I'm a little Blackberry stupid and don't have a clue what i'm doing LOL!
    08-16-08 12:15 PM
  4. Terrilynn's Avatar
    Sweet!!!!! that worked! thanks a million
    08-16-08 12:31 PM
  5. fonebrkr's Avatar
    Sweet!!!!! that worked! thanks a million
    Congrats,
    YW
    08-16-08 01:10 PM
  6. saechavarry's Avatar
    Welcome to Crackberry, enjoy your stay.
    08-16-08 02:14 PM
  7. fishkat's Avatar
    Welcome & hello! I'm glad you were able to fix your ringtones. There are so many useful tips & how to's here. It's just great. Have fun w/your new phone!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-16-08 06:09 PM
  8. jlester3967's Avatar
    Hi,
    I had to change out my blackberry pearl for another one. I have a memory card in it with my ring tones on it. But now it will not play those ring tones. I have pulled the battery, that didn't help. Is there any other suggestions?

    Thanks
    06-19-09 06:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD