1. phayro999's Avatar
    I have dl Yahoo go ota 2x now. it installs and then goes to log in (welcome phayro999) then goes to white screen and sits there forever. im on bb8700g with t-mo.

    Help!

    Jimmie
    11-06-08 02:45 PM
  2. greg24's Avatar
    Have you tried doing a battery pull?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 05:46 PM
  3. besiderself's Avatar
    I just downloaded Yahoo Go! today...didn't know it existed. LOVE it, but it suggested I do something about a PIN lock...I guess it would mean hiding my PIN from public view when on yahoo???

    I've searched the forums and the BB website and can't find anything about this...

    besiderself
    11-06-08 07:21 PM
  4. phayro999's Avatar
    I get the same deal, and i cant uninstall it with the desktop manager
    11-06-08 07:23 PM
  5. greg24's Avatar
    just unistall it from the bb
    options/advanced options/apllications
    11-06-08 07:28 PM
  6. phayro999's Avatar
    Thanks! I keep getting a java error, is there a fix or something i should do? Only with Yahoo GO!
    11-06-08 08:19 PM
  7. greg24's Avatar
    Do a bat pull after you delete it

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-06-08 08:41 PM
  8. sexysweetk22's Avatar
    I just got yahoo go a few days ago also, and its great...I hope your able to get your problem solved. Being that you came here though I'm sure you will, this place is great for supplying us addicts with help. Good Luck!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-08 10:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD