1. d3r3k_a's Avatar
    Hey guys whats up? Just wondering if anyone knows why i get an error "A problem occured when trying to render the page" when I try to view videos on youtube? I Got the blackberry Curve.. Thanks
    10-10-08 11:26 PM
  2. sunkast's Avatar
    Could you be more specific about which device you have? Your profile states you have an 8330 on Tmobile. However the 8330 is a CDMA device and therefore not compatible on a Tmobile, which is a GSM carrier. Also, do you have a BB data plan? Are you using the BB browser?
    10-10-08 11:36 PM
  3. d3r3k_a's Avatar
    yea sorry my mistake its a curve 8320 and yes i have the BB data plan, with the bb browser
    10-10-08 11:42 PM
  4. greg24's Avatar
    What OS do you have and are you talking about youtube or another site

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-10-08 11:51 PM
  5. sunkast's Avatar
    For YouTube to work on the 8320, it needs to have OS 4.5 installed. If you don't remember performing the upgrade to 4.5, you most likely do not have it. OS 4.5 is not out officially on Tmobile, but it is for other carriers. However, we do not recommend newbies make any OS changes until they have become comfortable with the day to day operation of a BlackBerry.
    10-10-08 11:52 PM
  6. greg24's Avatar
    Sunkast is right, too much to risk for a newbie. Listen to sunkast, good advice is sunkast gift!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-10-08 11:58 PM
  7. kylewell's Avatar
    Change your options in media, make sure audio boost it off. But, I agree with them, don't update your OS until you are 100% comfortable...
    10-11-08 12:52 AM