1. GVSUPARENT's Avatar
    My device is a VZW BB Curve 8330. I'm on BIS.

    Does anybody know why my device password is invalid at the same time every day for a period of an hour and 30 minutes? Can this be stopped? I went back in and disabled the password for the time being, until I can find out more about this.

    I'm am asking again, because I never really got an answer to this. I've had to disable the password for the time being, until I know more about this. It's frustrating and annoying!
    09-12-08 12:56 AM
  2. Reed McLay's Avatar
    That is new one for me.

    The only clock sensitive setting I know about is Auto On/Off.
    09-12-08 01:17 PM
  3. GVSUPARENT's Avatar
    I'll have to check this out. The problem is annoying.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-12-08 10:48 PM
  4. pltaylor's Avatar
    is auto on/off tuned on and conflicting?
    09-12-08 10:57 PM
  5. GVSUPARENT's Avatar
    Where is auto on/off located? Couldn't find it in BB Options/Security settings!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-13-08 12:23 AM
  6. pltaylor's Avatar
    options>auto on/off. Don't get too excited though I'm taking a stab in the dark here. I've never seen your problem before.
    09-13-08 12:26 AM
  7. GVSUPARENT's Avatar
    I found it in the Options as a stand alone option. It is disabled.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-13-08 12:34 AM
  8. pltaylor's Avatar
    I found it in the Options as a stand alone option. It is disabled.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Sorry, I got nothing else. If you find a fix be sure to post it for others. Good luck.
    09-13-08 12:37 AM
  9. Ricky-Ray's Avatar
    That's one that I never heard of before either. Have you tried wiping the device and reloading?
    09-13-08 05:33 AM
  10. GVSUPARENT's Avatar
    No. Don't want to do that unless absolutely necessary!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-13-08 09:37 PM
  11. kennethmurrell's Avatar
    I have noticed this with helping cutomers... they claim they are typing the right password but its not working... dunno what to do about this yet though... uhhhh...
    09-14-08 03:30 AM
  12. GVSUPARENT's Avatar
    If you hear of any fix, drop a reply or post a thread with the fix. Apparentally I'm not the only one. Thought I was the only one with this issue. Thanks for the response.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-14-08 11:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD