1. juiceaman's Avatar
    My BBM is not working properly since this morning, im on orange pay as you go and ive activated BIS which was about 4 months ago but up till now im having some faults

    when i send a message to anyone it doesnt deliver, it comes up with the tick but doesnt show the 'D' above it and i cant send or recieve messages

    any solutions? ive taken my battery out and put it back in but nothing
    06-02-10 12:17 PM
  2. butter11's Avatar
    Not to sound rude, but did you pay for more time? and maybe thought you did.
    06-02-10 12:24 PM
  3. juiceaman's Avatar
    Not to sound rude, but did you pay for more time? and maybe thought you did.
    lol yes i paid, and i usually get a text 3 days before i need to top up saying i need to top up 5 to activate it again, but i havent got that text yet this month
    06-02-10 12:35 PM
  4. kodian's Avatar
    My BBM is not working properly since this morning, im on orange pay as you go and ive activated BIS which was about 4 months ago but up till now im having some faults

    when i send a message to anyone it doesnt deliver, it comes up with the tick but doesnt show the 'D' above it and i cant send or recieve messages

    any solutions? ive taken my battery out and put it back in but nothing
    Have you checked the "Data Services" setting? Is it ON? is the 3G or GPRS logo is capital or not? Try to compare with other friend who is using the same carrier.

    HTH
    06-03-10 05:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD