1. pmanchin's Avatar
    Hello everyone,

    Recently my blackberrys been having a delay in moving the volume up or down in when playing media, whether is videos or music. It doesn't happen right after a reboot but some unknown time after it happens. Its a good 2-3 second delay in the volume going up or down when I use the rockers on the side. A reboot fixes temporary. I searched the forum and found nothing.

    Thanks in advance,
    Patrick M.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-27-10 07:57 PM
  2. leecott's Avatar
    It's an issue with the .1015 OS. I haven't had this issue on any other OS but this one. It is rather annoying because the delay is lengthy.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-28-10 12:07 PM
  3. 1812dave's Avatar
    it's no issue on my installation of 1015. volume adjusts immediately in the Music app or the video app. have you guys checked your "keyboard delay" settings, by any chance? I know for Pandora, changing the KD setting affects how "touchy" the SKIP function is, on any version of the OS. just a thought.
    11-28-10 12:13 PM
  4. pmanchin's Avatar
    I checked that and it was no problem. I will try a wipe and install tonight. If that doesn't work then I will reload apps individually and see how that works. =/ keep you guys posted. Thanks.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-28-10 12:47 PM
  5. pmanchin's Avatar
    Found it, it was an error in installing quickpull 5.0. After removal it works fine. Reinstall resulted in everything back to normal. It was missing reboot module.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-28-10 08:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD