1. elvin1983's Avatar
    Is anyone having issues with Twitter for BB not refreshing? I tweet something, and it doesn't show on my feed, and no new tweets are showing up when I refresh. Anyone else having issues?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 05:39 PM
  2. swayze1's Avatar
    I just noticed it as well. It stopped for me 2 hours ago

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 05:44 PM
  3. elvin1983's Avatar
    Whew, I'm glad I'm not the only one having issues! I was able to refresh once, but nothing since then. My tweets are still making it thru, just not showing on the app... Hope they get it fixed soon!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 06:10 PM
  4. OfDoor13's Avatar
    I'm also having this issue. Very frustrating! hopefully it starts working again soon...
    07-19-10 07:21 PM
  5. elvin1983's Avatar
    Well, at least we know we're not the only ones... Here's to hoping Twitter gets their servers squared away!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 07:36 PM
  6. youagain's Avatar
    Same problem here. Thought logging out and then back in would solve the problem but not I can't login at all. Been like this for over 2 hours now. Frustrating.
    07-19-10 08:31 PM
  7. elvin1983's Avatar
    I tweeted to BlackBerryHelp, and mentioned @crackberry as well, let's hope that does something. I'm assuming that there are other folks experiencing the same thing, but don't know it yet...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 09:13 PM
  8. flopper's Avatar
    Same for me, been having problems all evening.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 09:37 PM
  9. michikade's Avatar
    I just thought it was a quiet twitter day! This explains it.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 09:51 PM
  10. SCrid2000's Avatar
    Yup, it's been 6 hours for me
    07-19-10 09:59 PM
  11. zerohour's Avatar
    I am also having issues, logged out and now when I log in it says "internal server error". Hope it gets fixed soon.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-19-10 11:12 PM
  12. elvin1983's Avatar
    Looks like I'm back in action, Twitter has been refreshing like normal again, and whenever I add a new tweet, it shows up on the feed... Everyone else back up and running?
    07-20-10 08:41 AM
  13. Roscopcoletrain's Avatar
    yeah just more twitter issues. Issues with all apps because if it.
    07-20-10 08:48 AM
  14. SevereDeceit's Avatar
    yeah just more twitter issues. Issues with all apps because if it.
    That is correct, Twitter is still experiencing issues and most Twitter clients as well...
    07-20-10 08:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD