1. JerZdre's Avatar
    am i the only one that is having problems with viewing the icons??????ive tried deleting it... and redownloading it....battery pulls and STILL!!!!no result....im not sure what the problem is...btw i have the BOLD 9700 and im the only one that is having this problem and its a bit frustrating.....Anyone have any suggestions?or having this exact problem?
    12-23-09 07:07 PM
  2. anon(67796)'s Avatar
    what you mean icons?? like by your name?
    12-23-09 07:48 PM
  3. rmcmann's Avatar
    What version you using?
    12-23-09 08:22 PM
  4. JerZdre's Avatar
    the newer BBM.....
    12-23-09 08:50 PM
  5. JerZdre's Avatar
    avatar..display pics for ur buddies
    12-23-09 08:51 PM
  6. anon(67796)'s Avatar
    avatar..display pics for ur buddies
    oooyou might have to give it sometime...but the usually come right up but give it till the morning then if nothing then i would go from there..
    12-23-09 08:53 PM
  7. JerZdre's Avatar
    its been the same thing for 2,3 weeks now
    12-23-09 08:58 PM
  8. anon(67796)'s Avatar
    its been the same thing for 2,3 weeks now
    o wow........
    12-23-09 11:12 PM
  9. rmcmann's Avatar
    Try upgrading to the new, new one 5.0.0.57 (blackberry.com/messenger)
    12-24-09 02:41 PM
  10. jrod3055's Avatar
    anyone having this problem - I attempt to send someone an invite to BBM via their PIN. I put the PIN in the "Invite Contact" box. As soon as I do this the box expands and get this field that says "Sending using" and I get a drop down box with all my email addresses. Anyway, I press "Send" and I get a message telling me, "you have entered an invalid address".

    Now I've done this both before and after the updated .57 BBM and I get the same results. Anyone else having similar issues?
    12-24-09 08:14 PM
  11. anon(67796)'s Avatar
    anyone having this problem - I attempt to send someone an invite to BBM via their PIN. I put the PIN in the "Invite Contact" box. As soon as I do this the box expands and get this field that says "Sending using" and I get a drop down box with all my email addresses. Anyway, I press "Send" and I get a message telling me, "you have entered an invalid address".

    Now I've done this both before and after the updated .57 BBM and I get the same results. Anyone else having similar issues?
    no i havent heard of that issue before...
    12-24-09 11:40 PM
  12. jrod3055's Avatar
    no i havent heard of that issue before...
    Tee - thanks for reply. I'm thinking that I was given a bad PIN as it doesn't look long enough. Happy Holidays.
    12-25-09 08:14 AM
  13. rmcmann's Avatar
    I was having the same issue. The problem, I found, was bad PIN. Usually, one number too short. Ensue that any PIN you're given is 8 characters long. Or, the newer alternative is barcode scan.
    12-29-09 04:50 PM
  14. el_ote's Avatar
    Anyone having this problem:
    I get a bbm and when I open instead of opening new message I get the home screen wher I need to click the newest message but when I do the message won't open up and I have to delete it to start a new chat.any ideas?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-29-09 07:22 PM
  15. lestat777's Avatar
    Im having the same problem, when I try to add some 1 it says incorrect email address? Any more feedback on this matter thank you.
    04-30-10 01:31 PM
  16. Buttercup1429's Avatar
    Same problem I'm experiencing now... REALLY frustrating :-(
    08-15-10 04:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD