10-15-11 01:59 PM
132 1234 ...
tools
  1. luchardi's Avatar
    Movistar Argentina, no problem with BIS, WiFi, I hope this continue on this way.
    06-07-11 10:17 PM
  2. vistate1's Avatar
    all good in toronto bell
    06-07-11 10:38 PM
  3. stitch69's Avatar
    Trinidad & Tobago:

    bMobile: BIS down
    Digicel: BIS works

    wifi: working.
    06-07-11 10:40 PM
  4. iMischief's Avatar
    From India on Vodafone network. I too lost BIS over WiFi thinking some issues with my service provider . Now I realise its a rage which could be the reason.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-07-11 10:43 PM
  5. Bonnie Bonzai's Avatar
    I'm on Virgin mobile Canada (southern BC) and my sister is in Texas. BBM is not sending or receiving either way !

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    fnguyen likes this.
    06-07-11 11:11 PM
  6. Got2bBold13's Avatar
    Problem free in NYC BIS Wifi T-Mobile
    06-08-11 12:28 AM
  7. psarna's Avatar
    OmanTel, Oman. Working fine over cellular network, but WiFi down since Monday evening.
    06-08-11 01:28 AM
  8. SysErr's Avatar
    T-Mobile Austria:
    WiFi-Push: not working since 2 Days
    BIS over 3G: working
    BBM: Working, no interuption

    Germany O2:
    WiFi-Push:not working
    BIS over 3G: working
    BBM: Working, with interuption and lost Messages
    06-08-11 01:31 AM
  9. fnguyen's Avatar
    no problem that i am aware of here in belgium with proximus but with bes
    06-08-11 02:36 AM
  10. scook94's Avatar
    BIS over 3G is much better for me this morning (Orange UK), but still no BIS over Wifi.
    06-08-11 02:50 AM
  11. Belerephont's Avatar
    Yep same here.. This afternoon I stopped having BIS over WiFi.. With mobile network off I am able to browse over wifi but no e-mails no BIS connection..

    Any news RIM??

    p.s.: My carrier is Cosmote in Greece
    06-08-11 03:09 AM
  12. belfastdispatcher's Avatar
    Looks like Vodafone UK did some upgrading last night. Back to normal now.
    06-08-11 03:27 AM
  13. wildone1's Avatar
    Been out on O2 UK for wifi since Monday. Spoke to O2 and the didn't have a clue about it. All they did was resend service books. I don't get a good signal at home and rely on using BIS over Wifi for my work emails!!
    06-08-11 04:12 AM
  14. ozowarac's Avatar
    Yes i notice that even upto now is they same.
    06-08-11 04:19 AM
  15. javeapaul's Avatar
    Vodafone Spain down also!!
    06-08-11 04:22 AM
  16. Tetragrammaton's Avatar
    Vodafone Germany on two different devices:

    1. Emailpush works on GPRS/3G
    2. BBM works, albeit with delayed/slow results
    3. WiFi and BIS does not work
    06-08-11 05:16 AM
  17. WindOfRage's Avatar
    Hello all
    T-Mobile Netherlands is my provider, 2 days ago i had problems to.
    Since yesterday its working again.

    Wifi i dont know.

    Greets
    Last edited by WindOfRage; 06-08-11 at 05:36 AM.
    06-08-11 05:33 AM
  18. chrisstanley1987's Avatar
    Had problems for the last couple of nights; BIS back up and running but no wifi now. Tbh I didn't know it was BIs what let wireless connect? :s

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-08-11 05:53 AM
  19. Delil's Avatar
    No problem here in Belgium
    provider: Base
    I'm on BIS
    06-08-11 06:11 AM
  20. RossyBoy92's Avatar
    Got a tweet from Orange saying engineers are investigating the issue, also reading on their tweet feed that the issue should be resolved now. UNable to test my WiFi till I get home but I have full 3G and BBM seems to be working ok.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-08-11 06:14 AM
  21. HertsMan's Avatar
    No BBM in England, UK since yesterday AM. I am able to use mobile network to access websites, Twitter, etc but it's very slow. Wifi is working on and off (mainly off) but is slow. On Virgin Mobile UK network (T-Mobile)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-08-11 06:27 AM
  22. philnicandamy's Avatar
    Weird...I must be in the minority have a BB Pearl 3G on virgin (UK), read about this ongoing issue BUT so far mine's working fine..touch wood!
    Last edited by philnicandamy; 06-08-11 at 06:39 AM.
    06-08-11 06:33 AM
  23. beetleberryjane's Avatar
    Also in the UK, with orange. Problems since yesterday, over wifi no BIS. Over mobile network very slow. No email push this morning on either though
    06-08-11 06:45 AM
  24. Villordsutch's Avatar
    Virgin Mobile (UK) user BB = 8520.

    I occasionally suffer this but here in the North-West (UK) I have not experienced the issues over the past two days sorry.
    06-08-11 06:52 AM
  25. HertsMan's Avatar
    How long on average should this take for RIM to resolve? I feel lost without wifi access! It's like having a standard mobile phone lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-08-11 07:15 AM
132 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD