1. Sara_cakes's Avatar
    I had BBM5 installed on my Bold (with OS .303) and my connection slowed down so I rebooted the Blackberry.

    After when things had loaded, my bbm icon disappeared!

    It's still installed though, it's listed in the applications page!

    :S what should I do?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-12-09 03:18 PM
  2. thinkamp's Avatar
    Are you running an unofficial OS on your bold? If so that is probably your main problem. Try downgrading to something official.
    10-12-09 03:20 PM
  3. Sara_cakes's Avatar
    I am using the one that is listed on Crackberry on this Bold forum.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-12-09 03:26 PM
  4. Username00089's Avatar
    I am using the one that is listed on Crackberry on this Bold forum.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    If a hard reboot doesn't work then delete BBM from your phone through the
    applications.

    Then re-install OTA since it's available now.

    If you've done a backup of your BBM list already then just restore it once you
    have it installed again.

    If not then just use the loader backup that was made when you did the OS
    update and do a simple ADVANCED restore. All you would need to restore from
    the list is "Blackberry Messenger"
    10-12-09 03:34 PM
  5. Sara_cakes's Avatar
    Do you think I should downgrade my OS to avoid any future problems like these? Because I'm with orange and their OS is currently .221.
    10-12-09 03:36 PM
  6. Username00089's Avatar
    Do you think I should downgrade my OS to avoid any future problems like these? Because I'm with orange and their OS is currently .221.
    Naw I think it's just a freak thing that's all.
    10-12-09 03:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD