1. hmawlawi#CB's Avatar
    Hi and thanks in advance for helping
    i have a bold 9700 and i'm in LOVE, but i have this issue with the media player, right after i copied some videos from my PC to the BB using media manager, i disconnect the phone, go to videos and i get double names :S
    + right after i rename the vids it doesnt work!
    in the FILE MANAGER the number of videos and names appear correct but in the media player it doesnt!!!
    i can't refresh i can't do anything??!!??
    i tried the 30 seconds thingy and still no use
    some videos (previously deleted) reappeared but when i click one of them it shows a different Vid....
    Plz help it's such a frustrating bug i don't wanna rename the vids every single time :-(

    BB bold 9700 ver: 5.0.0.400 (platform 5.1.0.110)

    THANK YOUUUUUUUUUU
    06-24-10 01:13 AM
  2. BB Dude 99's Avatar
    It seems you are on a old bundle, perhaps you should upgrade as this might have been fixed in the later versions.
    06-24-10 03:26 AM
  3. M7mdAA's Avatar
    I've never come across this problem but try upgrading , it may solve the problem . Come back if the problem still exists ^_^

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-24-10 03:27 AM
  4. hmawlawi#CB's Avatar
    Thanks for replying guys,
    Do I do that through the bb desktop manager?
    If so what's the latest version?
    P.S my bold is Wind mobile (just incase it matters) :s
    06-24-10 01:57 PM
  5. Rootbrian's Avatar
    Thanks for replying guys,
    Do I do that through the bb desktop manager?
    If so what's the latest version?
    P.S my bold is Wind mobile (just incase it matters) :s
    Or unlock the phone. It's easy but it costs money.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-24-10 08:47 PM
  6. FATurbo's Avatar
    I had this problem too. While the device is on, remove and reinsert the memory card and it should rescan and fix it.
    07-14-10 04:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD