03-01-11 10:51 PM
28 12
tools
  1. lyricidal's Avatar
    Not sure of the change log but this is also from the .481 OS leak

    OTA: BBMaps 6.0.0.31 [OS6] - Downloads - BBH-Plus Forums

    Please back-up before trying and try at your own risk!
    Note: I installed OTA with no backup and had no issues (Torch or .450 [no hybrid]), but things aren't always perfect for us all

    READ THE TOPIC, SOME ARE HAVING ISSUES FOR SOME REASON
    Last edited by lyricidal; 03-01-11 at 11:07 PM.
    02-26-11 07:58 PM
  2. Shao128's Avatar
    Thanks for sharing this.

    Just a word of caution, depending on your OS this *may* brick your phone, so if you take the chance you may have to reload your OS.
    andyahs likes this.
    02-26-11 08:28 PM
  3. dadymon's Avatar
    Oops, I think it bricked my phone, Help!
    02-26-11 09:50 PM
  4. andyahs's Avatar
    Thanks for sharing this.

    Just a word of caution, depending on your OS this *may* brick your phone, so if you take the chance you may have to reload your OS.
    Oops, I think it bricked my phone, Help!
    02-26-11 10:03 PM
  5. Laura Knotek's Avatar
    Thanks for sharing this.

    Just a word of caution, depending on your OS this *may* brick your phone, so if you take the chance you may have to reload your OS.
    Which OSes tend to brick when this leak is installed?
    02-26-11 10:06 PM
  6. lyricidal's Avatar
    Which OSes tend to brick when this leak is installed?
    I'm using it on 9800 Torch OS .450

    @Dadymon : how do you think you bricked it? You would know if it did - it wouldn't load
    If it's doing this, plug it in and run Loader.exe again and it will downgrade back to what you had installed (if you installed your OS via PC)
    02-26-11 10:07 PM
  7. Shao128's Avatar
    Which OSes tend to brick when this leak is installed?
    Ive only tried on Torches running .337 and .450, they both bricked. Not sure I feel like reloading any more devices tonight
    02-26-11 10:07 PM
  8. lyricidal's Avatar
    Ive only tried on Torches running .337 and .450, they both bricked. Not sure I feel like reloading any more devices tonight
    Odd, I'm using it with Torch .450 and had no issue upgrading via OTA
    you wouldnt have to reload the whole OS, just have to restore the previous maps
    02-26-11 10:09 PM
  9. Laura Knotek's Avatar
    Ive only tried on Torches running .337 and .450, they both bricked. Not sure I feel like reloading any more devices tonight
    Thanks. I'll wait and see if anybody gets it installed successfully on a 9700. I'm not in the mood for reloading the OS tonight.
    02-26-11 10:10 PM
  10. Shao128's Avatar
    Odd, I'm using it with Torch .450 and had no issue upgrading via OTA
    you wouldnt have to reload the whole OS, just have to restore the previous maps
    Straight 450 or hybrid? The boot takes very long then app error 200's. Removing the CODs with javaloader doesnt fix it nor reloading the old BBMaps. Wasnt a big deal for me as they are spare devices anyways.
    02-26-11 10:11 PM
  11. lyricidal's Avatar
    Straight 450 or hybrid? The boot takes very long then app error 200's. Removing the CODs with javaloader doesnt fix it nor reloading the old BBMaps. Wasnt a big deal for me as they are spare devices anyways.
    As odd as it may seem, just plain .450, no hybrid

    Wonder what the variable is
    02-26-11 10:13 PM
  12. Shao128's Avatar
    As odd as it may seem, just plain .450, no hybrid

    Wonder what the variable is
    I'll hook one of them up to the debugger after I get some dinner in me and see what I can find.
    02-26-11 10:17 PM
  13. Matrix Leader's Avatar
    has anyone got it installed successfully yet? And does it require a keycode?
    02-26-11 10:52 PM
  14. jdaclutch's Avatar
    I think it bricked my phone as well...
    02-26-11 10:54 PM
  15. Elite1's Avatar
    I think it bricked my phone as well...
    How do you think you bricked it? Whats actually happened?
    02-27-11 12:38 AM
  16. beamolite's Avatar
    Works fine on mu 9700 running 6.0.0.448.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    lyricidal likes this.
    02-27-11 12:59 AM
  17. rusco's Avatar
    I'm happy with Google Maps... sorry gonna skip this....
    02-27-11 01:16 AM
  18. jdaclutch's Avatar
    How do you think you bricked it? Whats actually happened?
    Well,I had the the app error 200 after about 20 mins of boot time, battery pulled twice, didnt work. Removed the cods with bbsak didnt work nor reloading the previous version of bbmap. Just reloaded the OS.
    02-27-11 03:01 AM
  19. lyricidal's Avatar
    For those getting bricks, would you mind just sharing the following with us to potentially find what's causing it?

    Carrier:
    Device:
    OS:

    Carrier: Telus
    Device: Torch 9800
    OS: 6.0.0.450
    Last edited by lyricidal; 02-27-11 at 05:40 AM.
    02-27-11 04:46 AM
  20. SoleLo's Avatar
    **BRICKED**

    Carrier: VZW
    Device: 9650
    OS: 6.0.0.461

    removing COD now...report back in a few
    02-27-11 11:35 AM
  21. jdaclutch's Avatar
    Carrier: Tmobile USA
    Device: Bold 9700
    OS: 6.0.0.448
    02-27-11 11:36 AM
  22. Matrix Leader's Avatar
    just installed it, works fine , i just installed it on top of the current BB Maps and it asked me to replace many files and I chose to accept
    lyricidal likes this.
    02-27-11 11:54 AM
  23. Matrix Leader's Avatar
    Update, while it worked fine on OS 461 for the 9780. It had bricked my phone thrice over 448.

    I guess it is only compatible with OS 6.0.0.461?
    lyricidal likes this.
    02-28-11 08:10 PM
  24. pr1nce's Avatar
    Is it working for anyone with a Bold 9650 running 6.0.0.431??

    Who didn't brick their phone!
    03-01-11 12:04 AM
  25. AClayeJ's Avatar
    Carrier: ATT
    Device: Torch 9800
    OS: 6.0.0.337

    It semi-bricked mine I would say. When I installed it, it asked to replace some api files and I think that's what happened. It would boot all the way up but, it wouldn't display the home page, but I could load the browser, phone, etc.. thru app switcher. I deleted the cods files with BBSAK and then reloaded the OS with App Loader. Everything seems to be working now.
    03-01-11 10:30 AM
28 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD