1. lector's Avatar
    hi i have a really strange problem. my phone suddenly stopt recieving mails, bbm messages en i cant go on the internet with it anymore. the only thing that works is, i can send bbm messages but can't recieve them. i did all the possible things like sending the servicebooks, battery pull, wiped my device, called my operator nothing worked. and if i go to service status blackberry internet service it says not connected. can anybody help me. i just cant live without my blackberry :-(
    09-01-09 09:54 AM
  2. skullgame45's Avatar
    Try going to Options>>Advanced Options>>Host Routing Table, press Menu and select Register Now

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-01-09 09:58 AM
  3. lector's Avatar
    i did. nothing works
    09-01-09 10:27 AM
  4. skullgame45's Avatar
    Well then it very well could be a hardware issue. Only way to fix it is to have it replaced by your carrier.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-01-09 10:37 AM
  5. aristile's Avatar
    I would contact your carrier again. Its likely an issue with your account setup or their network.
    09-01-09 11:43 AM
  6. lector's Avatar
    now my wifi stoped working to
    09-01-09 12:52 PM
  7. 3CISSBB's Avatar
    Call your carrier, have them remove your device from the network, then have them add it back again. When they finish, try resending your service books and register your host routing table. This should resolve your issue.
    09-01-09 02:30 PM
  8. tjlee119's Avatar
    I just went through the same problem with Tmoblie. i demanded to be conected with a RIM rep and he had me fixed and up and going in 20 minutes.
    09-01-09 03:38 PM
  9. lector's Avatar
    i got myself a new one because i couldnt live without my bb
    09-06-09 10:10 AM
  10. lector's Avatar
    now i got the same problem again with my new 9700
    what could be the problem here
    01-12-10 03:19 PM
  11. hootyhoo's Avatar
    Have you checked to make sure that your data connection us turned on? Manage connections> mobile network options > data> on.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-12-10 04:25 PM
  12. lector's Avatar
    yes i did.
    thats all fine, i have edge instead of EDGE. my servicebooks are gone and i cant resend them. its a verry odd problem.
    what could be the problem here?
    01-12-10 04:40 PM
  13. hootyhoo's Avatar
    If you aren't getting your service books I would think the issue lies with your carrier. Call them and tell them you need the service books sent.
    Now I know this us a silly question, but I have to ask. You do have a BB data plan right?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-12-10 04:52 PM
  14. lector's Avatar
    yes i have dataplan
    i am getting crazy having a bb without the bb services
    01-12-10 04:57 PM
  15. lector's Avatar
    any help guys?
    01-13-10 07:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD