1. imang's Avatar
    My browsing run fast on os 5 but once I upgrade to os 6 it run slowly even sometime hang.
    service book for browser in OS 5 had 1 file but on os 6 had 2 files. Ask my carrier tho but they gimme stupid answer

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-30-11 10:36 PM
  2. Rootbrian's Avatar
    I suggest jumping back to OS 5 and once downgraded (use apploader found in c:/program files/common files/research in motion/apploader (DM6) or c:/program files/common files/research in motion/blackberry/), you should be fine and the browser should work like it did before. By any chance, are you on t-mobile?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-31-11 01:18 AM
  3. imang's Avatar
    I suggest jumping back to OS 5 and once downgraded (use apploader found in c:/program files/common files/research in motion/apploader (DM6) or c:/program files/common files/research in motion/blackberry/), you should be fine and the browser should work like it did before. By any chance, are you on t-mobile?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Buy I don't wanna jumping back, I want os 6 coz everything runs better except browser meanwhile it supposed to run better then os5, something todo w/service book, my Q is how we know the carrier support os 6, as service book for os5 and 6 are diff

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-31-11 01:31 AM
  4. Rootbrian's Avatar
    You need to call the carrier to find out before actually jumping on a new OS. Besides, why do it unplanned? I'll link you to a thread that could correct your problem with the browser. http://forums.crackberry.com/f217/up...ortant-532840/
    http://forums.crackberry.com/f217/ho...os-6-a-581091/ your other thread linked also.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-31-11 01:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD