1. thaiger's Avatar
    I've just updated my BBM to 5.0 and for some reason I don't see anyone pictures nor they can't even see mine. And another thing I'm still in my friend group but there are only 2 members left in there. WEIRD!!! HLEP PLZZ
    08-01-10 01:21 PM
  2. Rootbrian's Avatar
    Have you searched for existing threads?

    We answered this question a few dozen times.

    It's a bug.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-10 03:34 PM
  3. rozaaybryant's Avatar
    Have you searched for existing threads?

    We answered this question a few dozen times.

    It's a bug.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-03-10 03:59 PM
  4. rozaaybryant's Avatar
    Hey rootbrian, I'm having the same problem...I tried almost everything to fix it...can u help me out? What should I do?? This is driving me crazy! If its easier can u add me on pin 216835F8 thx!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-03-10 04:01 PM
  5. Miss-Fins's Avatar
    please help!!! i have the same problem!!

    :/

    pin: 219079B0!!
    08-04-10 10:15 AM
  6. Rootbrian's Avatar
    It's a bug with RIM's servers. No matter how many threads pop-up, they'll still be about the same bug affecting pictures not showing up.

    Try updating to the latest available OS for your device and see if that fixes it.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-04-10 10:19 AM
  7. mark_rivers19's Avatar
    just want to report that i recently upgraded to BBM 5 as well
    im using a BOLD 9000
    and no problems so far.
    i did a reboot after the install
    08-04-10 10:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD